Belén Esteban i el seu germà Juan Pedro

Juan Pedro, el germà malalt de Belén Esteban que comprèn María José Campanario

Belén Esteban adora els seus germans i els ajuda sempre que pot

Belén Esteban estima la seva família abans de res.

La majoria de familiars de Belén són persones discretes que no vol saber res dels mitjans de comunicació.

El problema és que la 'princesa del poble' va posar un nom damunt la taula, el de Juan Pedro, i gran part del públic en vol saber més.

La col·laboradora va confessar el 2019 que Juan Pedro, un dels seus dos germans grans, té fibromiàlgia, la mateixa malaltia contra la qual està lluitant María José Campanario.

Belén Esteban va fer un pas endavant per enviar un missatge que va acostar a María José, la seva eterna enemiga als mitjans de comunicació. L'odontòloga més famosa de la premsa rosa ha passat moments complicats perquè pateix fibromiàlgia i pateix uns dolors terribles.

Recordem que actualment espera un nadó, per això el seu embaràs és de l'alt risc.

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban va revelar un detall bastant íntim del seu germà | MEDIASET

Juan Pedro, segons va explicar la col·laboradora de Sálvame, pateix la mateixa malaltia que Campanario, així que comprèn la seva postura.

Tothom va jutjar la dona de Jesulín d'Ubrique, però el germà de Belén va apostar-hi des d'un primer moment. Sap de primera mà que els dolors que sent són realment insuportables, per això té determinats comportaments.

Belén Esteban va ser la primera a parlar d'aquest episodi al plató de Sálvame i les seves paraules encara segueixen tenint conseqüències. «Només vull dir que les dones pateixen fibromiàlgia, però hi ha homes que els afecta perquè el meu germà Juan també la té».

'La princesa del poble' es va oblidar que la seva família vol romandre a l'ombra i va passar un límit que no té tornada.

Juan Pedro Esteban és un rostre força conegut dins de la crònica social, malgrat que ell mai no ha participat del negoci. La seva germana és una dona molt perseguida i conseqüentment ell ha sortit en força revistes i programes de televisió.

Tot i això, mai ha volgut ser famós i s'ha dedicat a romandre en el més estricte anonimat.

Belén va revelar el secret de Juan Pedro

Belén va parlar de Juan Pedro i el públic no aconsegueix oblidar les paraules que li va dedicar, ja que va posar sobre la taula un tema força íntim. «El meu germà gran va en cadires de rodes des de fa un mes i mig», va declarar en un to força contundent.

Ningú esperava que un familiar directe de Belén Esteban patís la mateixa malaltia que María José Campanario.

Primer pla de María Jose Campanario
María José Campanario pateix la mateixa malaltia que Juan Pedro Esteban | Europa Press

María José ha rebut grans crítiques perquè fa molts anys que està enfrontada a la princesa del poble i no té bona reputació. Tot i això, els periodistes que han tingut l'oportunitat de parlar amb ella asseguren que és una persona de primera categoria.

És força educada i mai ha perdut la paciència, com sí que ha succeït amb la tertuliana de Sálvame.

Juan, germà de la polemista de Telecinco, comprèn que Campanario no hagi tingut forces de lluitar contra res ni contra ningú. L'odontòloga ha travessat etapes realment complicades i fins i tot es va arribar a insinuar que va haver de demanar ajuda a especialistes.

És un tema força compromès perquè pertany a la seva més estricta intimitat, així que ningú no parla clar de l'assumpte.

Belén se solidaritza amb María José Campanario

Juan Pedro va aconseguir que Belén Esteban es posés a la pell de María José Campanario. La col·laboradora li va enviar un missatge el 2019 desitjant-li una ràpida recuperació. «T'ho dic amb el cor a la mà, jo hauré tingut de tot amb aquesta senyora, però espero que es recuperi per ella i pels seus fills».

Campanario, segons els experts en crònica social, ha mantingut una actitud impecable durant la guerra amb Esteban.

És conscient que la seva gran enemiga té més presència que ella als mitjans de comunicació. Per això no l'ha atacat de forma pública, tot i que sí que ha protagonitzat batalles força sonades.