Primer pla de Lolita Flores fent mala cara

Lolita deixa tots els seus seguidors sense paraules: «Em moro»

Lolita Flores s'ensorra per un tema que li toca la fibra sensible

Lola Flores s'ha guanyat l'afecte del públic gràcies a la seva espontaneïtat i sinceritat cada cop que apareix a la televisió. Les entrevistes que concedeix Lolita sempre deixen una infinitat d'afectes. 

Aquesta setmana, Lolita ha estat entrevistada per María Casado al programa 'Las 3 puertas' de La 1. Com és habitual, l'artista s'ha obert en canal i ha protagonitzat un dels moments més emotius de la xerrada amb la periodista.

Lolita Flores mirant cap a un costat
Lolita Flores, la filla de La Faraona, s'emociona parlant del seu net Noah. | GTRES 

Lolita, a 64 anys, ha dedicat unes boniques paraules al seu net Noah i no ha pogut evitar emocionar-se. Un amor pel seu net al qual s'afegirà d'aquí a pocs mesos l'arribada d'un nou fill a la família.

Lolita Flores, emocionada en referir-se al seu nét Noah: «Em moro»

Molt emocionada, Lolita Flores també ha recordat els seus pares. Però, sobretot, s'ha referit al millor que li ha donat la vida aquests últims anys, tenir el seu net.

«Pensava que no podria estimar ningú més que els meus fills, però pel meu net... És que em moro», ha confessat la cantant. Ara, té moltes ganes de veure néixer un altre net i es mostra nerviosa amb el fet de veure la seva filla embarassada.

«Als nets se'ls adora, els estimo amb bogeria. Els puc gaudir més, no cal que els eduqui perquè ja té els seus pares», ha afirmat Lolita Flores a La 1.

La mare d'Elena Furiase, embarassada de cinc mesos, ha explicat que ser àvia és «un regal» i ha confessat una anècdota en la seva tasca d'àvia.

Lolita Flores acompanyada de la seva filla Elena Furiase
Lolita estima amb bogeria el seu net, fill d'Elena Furiase. | GTRES 

«Als meus fills,Guillermo i Elena, no els deixava entrar al menjador, els seia a menjar a la cuina que és molt gran. El meu net arriba al menjador amb un gelat de xocolata i s'asseu a la butaca blanca. I si la taca, li dic 'no passa res, es renta', revelava en directe.

A Lolita li encanta fer de cangur del petit Noah. Actualment, a més de pensar en la seva feina, el que més l'apassiona és passar el màxim temps possible amb ell.

Lolita revela les seves últimes xacres

A més de parlar de la faceta d'àvia, la cantant ha tornat a incidir en els problemes de salut que pateix des de fa un temps. «Tinc la màcula trencada, un principi d'artrosi, la variant de la Delta, però ho he passat», confessava entre rialles.

«Són les xacres que ens donen a Javier Sardá i a mi», deia, referint-se a l'expresentador de 'Crónicas Marcianas'.

Lolita Flores en una imatge al carrer, mirant a un costat
Lolita Flores pateix diversos problemes de salut. | Catalunya Diari 

«Tinc un ull més gran que l'altre, ho noto. Amb tots dos veig bé, però quan me'n tapo un, et veig una cara bé i l'altra com Picasso. Però, bé, me'l pinto, són coses que passen», ha explicat Lolita a 'Las 3 puertas'.

Lolita explica que aquest problema el va sobrevenir després d'haver agafat el coronavirus. «Em vaig vacunar la tercera vegada el 14 de gener. El vaig agafar i se'm va trencar la màcula de l'ull... Vaig agafar el virus. Vaig agafar una variant de la Delta. He estat 14 dies ficada en un llit. Però bé, ja està, ja l'he passat», ha explicat.

«Ens tocarà a tots. Així que gràcies a la vacuna he estat a casa meva i no m'ha tocat estar en un hospital ni en una UCI. Això és molt pitjor», lamentava la filla de Lola Flores.