Algunes parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja

Enxampen a l'aeroport a tres nous concursants de 'La última tentación'

S'ha filtrat la identitat d'alguns dels seus participants

'La última tentación' ha començat a escalfar motors. Els participants d'aquesta nova seqüela de 'La isla de las tentaciones' ja es troben a la República Dominicana i els enregistraments ja han arrencat.

El nou format de Cuarzo reunirà algunes de les cares més conegudes de l'exitós reality show, que tindran una segona oportunitat per posar a prova les seves relacions actuals. S'enfrontaran a una nova experiència a l'illa i descobriran si ara estan amb la persona indicada, que en alguns casos són també repetidors en el concurs.

En definitiva, una fusió explosiva de personatges televisius que resulta molt temptadora per a tota l'enorme legió de seguidors que ha despertat el reality al llarg de les seves tres edicions.

La seqüela més esperada: revelen alguns dels participants de la 'última tentación'

Encara sense data d'estrena, l'expectació és màxima. La cadena i la productora ha evitat oferir molts detalls sobre aquesta edició, intentant mantenir l'anonimat dels participants i la dinàmica del format.

Només s'ha confirmat la intervenció de Sandra Barneda com a mestra de cerimònies en les fogueres i els debats, cosa que ja va succeir durant la segona i la tercera edició. Després de substituir Mónica Naranjo com a presentadora del format, sembla que ningú està capacitat per prendre-li el lloc a la periodista catalana.

Tot i l'hermetisme, Mediaset no ha estat capaç de mantenir en secret el nom d'alguns dels seus participants més coneguts. Tot i que no s'ha confirmat res oficialment, les especulacions i les filtracions han tret a la llum algunes de les identitats més esperades.

Enxampen a l'aeroport a tres nous concursants 

Ja fa uns dies, les xarxes socials es van inundar de fotografies que mostraven a alguns exconcursants de l'exitós format de Telecinco a l'aeroport de Barajas.

En concret, es tractaven de Fani Carbajo i Christopher, Marta Peñate, Marina Garcia i Andrea Gasca. Tots ells captats fent cua a la mateixa porta d'embarcament.I no estaven agafant un vol qualsevol, sinó un avió amb destinació a Santo Domingo, la capital de la República Dominicana.

En aquesta ocasió, tres nous noms s'han afegit a la llista de possibles fitxatges per a la seqüela: Manuel González, Gonzalo Montoya i Stefany Martínez. De la mateixa manera que els seus companys, els tres han estat enxampats 'in fraganti' en ple aeroport, un fet que ha desfermat tots els rumors.

Amb tota probabilitat, l'exparella de Lucía, l'exnòvio de Susana i l'extemptadora de Jesús tornaran al programa com nous solters per dinamitar les relacions ja existents.

De fet, la jove podria retrobar-se novament amb Jesús, que podria tornar al concurs després d'haver-se reconciliat amb la seva noia, Marina. Encara que aquesta última tampoc ho tindrà gens fàcil, ja que s'ha especulat amb la possible participació de l'home que la va conquistar a l'illa: Isaac Torres.

En aquest cas, 'El Lobo' tornaria a República Dominicana de la mà de la seva noia, Lucía, amb qui va iniciar una relació després de tornar a Espanya.

Els enregistraments de la seqüela de 'La isla' duraran tot l'estiu

No hi ha dubte que aquesta seqüela portarà moltes novetats, però també rivalitats mai vistes i infidelitats imperdonables. Després de convertir-se en personatges públics pel seu pas pel concurs, la majoria dels participants es coneixen molt bé entre ells. No hauran de trencar el gel ni passar per aquesta fase inicial de convivència on es coneixen els uns als altres.

No obstant això, encara haurem d'esperar per poder veure el resultat final dels enregistraments. El rodatge es prolongarà al llarg de tot l'estiu i la cadena encara no ha anunciat data d'estrena, encara que l'inici de la tardor sembla ser la data indicada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.