La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa

Molts no s'ho creuen: enxampen María Patiño en el seu pitjor moment en plena pandèmia

La col·laboradora no està passant pel seu millor moment

María Patiño està vivint un dels seus pitjors moments des que va arribar a Telecinco després d'haver deixat Antena 3. La periodista és una de les cares més visibles de la cadena. El seu protagonisme a 'Sálvame' és indubtable, encara que recentment s'ha consagrat com una prestigiosa presentadora de la cadena amb 'Socialité'.

María Patiño pateix per perdre la feina

Malgrat tots aquests èxits, María Patiño no està passant un bon moment professional, ja que creu que 'Sálvame', Jorge Javier, i tota la cúpula del programa ha jugat amb ella, amb el seu treball i amb la seva professió.

Probablement, la periodista és de les millors col·laboradores que té el programa, ja que també exerceix de presentadora a 'Sábado Deluxe' quan Jorge Javier està de vacances. La seva trajectòria al programa ha fet que segueixi amb els seus grans resultats a 'Socialité', programa que ja fa més de dos anys que està en antena.

Desafortunadament per a ella, aquests últims dies no estan sent gens bons. Tot va passar arran d'un repte de Chelo García Cortés al concurs de 'Sálvame', 'Quiero dinero'. La periodista va acceptar presentar 'Socialité', deixant així a María Patiño un dia sense treballar. Patiño es va quedar gelada en veure com la seva companya acceptava aquesta oferta. 

Per si no n'hi hagués prou, Chelo va aconseguir la tercera millor dada d'audiència de la història del programa. María Patiño està molt dolguda, ja que creu que ha estat tractada de manera injusta. Avui les xarxes socials han fet córrer una imatge de la periodista no gaire agradable. A la foto es pot apreciar clarament el mal estat de Patiño, que apareix completament sola.

Els fans de la presentadora s'han preocupat per ella. María Patiño està enfonsada i això és una obvietat que s'ha pogut veure en les declaracions que ha fet a 'Sálvame'. La periodista creu que s'ha deixat la vida pel programa i que és una molt bona professional.

Dissabte passat va trucar en directe al seu programa mentre presentava Chelo per felicitar-la. No obstant això, poc després, al 'Deluxe', esclatava per diversos comentaris. «És un programa de menys de 2 hores, tampoc n'hi ha per tant», li van dir des de 'Sálvame'.

Les xarxes es mofen de la presentadora

«Crec que sou molt injustos amb mi, jo em preparo el programa des de les 8 del matí, em llegeixo tota la premsa i vaig millor preparada que ningú», va manifestar la col·laboradora.  Ara bé, amb la foto, els comentaris i les mofes no han trigat a arribar. «Jo un diumenge al matí esmorzant després de sortir de festa», «Avui em sento una mica entre Kiko Matamoros i María Patiño», «Sembles una rodamon», o «Quina María Patiño ets avui», han estat alguns dels múltiples comentaris que s'han vist a Twitter.

La imatge ja té milers i milers de comentaris i 'likes'. Segurament la periodista hagi pogut veure la repercussió que ha tingut aquesta fotografia, en la qual apareix bevent en una terrassa d'un bar sola i amb una cara molt trista i desolada.