Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

La traïció que ha patit Belén Esteban per part de la persona que menys s'imaginava

S'ha destruït una de les millors amistats que tenia 'Sálvame'

Anabel Pantoja segueix estant sota el focus mediàtic per les polèmiques familiars. Ja fa uns dies que la col·laboradora de 'Sálvame' ha d'enfrontar-se als seus companys per defensar la seva tieta, Isabel Pantoja, i el seu cosí, Kiko Rivera.

L'enemistat entre mare i fill posa la tertuliana en una posició molt crítica, ja que no vol posicionar-se per cap dels dos. Els seus companys, lluny d'ajudar-la, li demanen que ho doni tot pel programa, una opció poc probable si vol salvar la seva família i fer bé la seva feina.

El comentari inapropiat de la neboda d'Isabel Pantoja

Per si no n'hi hagués prou, fa setmanes que Anabel està tancada a la casa de Gran Canària amb una fractura al peu que li impedeix poder viatjar a Madrid. Això li dificulta molt més la seva tasca i ha d'intentar defensar els seus arguments per videotrucada. A més, els seus companys no ho faciliten i segueixen increpant-la. 

La jove ha intentat defensar a la seva família utilitzant un exemple una mica desafortunat. Anabel ha dit que quan surten temes de la filla de Belén Esteban als mitjans, en el seu programa no s'explica i calla tothom, i que, en canvi, amb la seva família, cada vegada que surt alguna cosa s'estan hores i hores de programa parlant d'això i aportant fins i tot testimonis.

Belén Esteban ha quedat al·lucinada perquè no esperava aquesta traïció. Belén i Anabel són molt amigues i, afortunadament, Anabel s'ha adonat de l'error i ha intentat solucionar-ho sense massa èxit. Belén no ha estat disposada a perdonar l'atac de la seva amiga.

Belén Esteban no perdona Anabel

Belén Esteban s'ha molestat molt i no ha acceptat el perdó públic de la seva amiga. Segons Belén, l'amistat que tenen hauria de servir a Anabel per saber l'important que és per a Belén que no es parli de la seva filla,  ja que va ser la decisió que va prendre Andrea Janeiro quan va arribar a la majoria d'edat. Així doncs, Belén va decidir enviar-la a estudiar fora del país per allunyar-la del focus mediàtic.

Jorge Javier Vázquez ha preguntat a Belén si s'estava plantejant no anar al casament d'Anabel després d'aquesta traïció, però la col·laboradora ha respost que això no canviaria res entre elles, tot i que, lògicament, tenen pendent una conversa per aclarir el tema.