La traïció que ha patit Belén Esteban per part de la persona que menys s'imaginava

La neboda d'Isabel Pantoja ha destruït una de les millors amistats que té a 'Sálvame'

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
S'ha destruït una de les millors amistats que tenia 'Sálvame' | Telecinco

Anabel Pantoja segueix estant sota el focus mediàtic per les polèmiques familiars. Ja fa uns dies que la col·laboradora de 'Sálvame' ha d'enfrontar-se als seus companys per defensar la seva tieta, Isabel Pantoja, i el seu cosí, Kiko Rivera.

L'enemistat entre mare i fill posa la tertuliana en una posició molt crítica, ja que no vol posicionar-se per cap dels dos. Els seus companys, lluny d'ajudar-la, li demanen que ho doni tot pel programa, una opció poc probable si vol salvar la seva família i fer bé la seva feina.

El comentari inapropiat de la neboda d'Isabel Pantoja

Per si no n'hi hagués prou, fa setmanes que Anabel està tancada a la casa de Gran Canària amb una fractura al peu que li impedeix poder viatjar a Madrid. Això li dificulta molt més la seva tasca i ha d'intentar defensar els seus arguments per videotrucada. A més, els seus companys no ho faciliten i segueixen increpant-la. 

La jove ha intentat defensar a la seva família utilitzant un exemple una mica desafortunat. Anabel ha dit que quan surten temes de la filla de Belén Esteban als mitjans, en el seu programa no s'explica i calla tothom, i que, en canvi, amb la seva família, cada vegada que surt alguna cosa s'estan hores i hores de programa parlant d'això i aportant fins i tot testimonis.

Belén Esteban ha quedat al·lucinada perquè no esperava aquesta traïció. Belén i Anabel són molt amigues i, afortunadament, Anabel s'ha adonat de l'error i ha intentat solucionar-ho sense massa èxit. Belén no ha estat disposada a perdonar l'atac de la seva amiga.

Belén Esteban no perdona Anabel

Belén Esteban s'ha molestat molt i no ha acceptat el perdó públic de la seva amiga. Segons Belén, l'amistat que tenen hauria de servir a Anabel per saber l'important que és per a Belén que no es parli de la seva filla,  ja que va ser la decisió que va prendre Andrea Janeiro quan va arribar a la majoria d'edat. Així doncs, Belén va decidir enviar-la a estudiar fora del país per allunyar-la del focus mediàtic.

Jorge Javier Vázquez ha preguntat a Belén si s'estava plantejant no anar al casament d'Anabel després d'aquesta traïció, però la col·laboradora ha respost que això no canviaria res entre elles, tot i que, lògicament, tenen pendent una conversa per aclarir el tema.


Comentaris

envia el comentari