El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Expliquen per primer cop què va fer Isabel Pantoja i Kiko Rivera no pot perdonar

Surt a la llum el «joc brut» de la cantant al seu fill

Kiko Rivera va estar a 'Sábado Deluxe' i va confessar no estar passant per un bon moment anímic. A més, podríem dir que Rivera s'ha convertit en el pitjor malson de la seva mare, Isabel Pantoja. El seu «petit de l'ànima» no va entendre com la seva mare no va oferir-li ajuda per solucionar el problema que acabava de confessar en directe. La guerra entre mare i fill ja ha començat. 

Una guerra a la qual també es va voler sumar Isa Pantoja, que va confessar a 'El programa de Ana Rosa' que la seva mare no hauria d'haver trucat al programa. Isabel Pantoja es va defensar en directe de les acusacions, que deien que havia estat egoista amb el seu fill. S'obria així una nova polèmica sobre la família Pantoja, comprometent la figura de la veterana cantant. 

La cantant, entre l'espasa i la paret

Aquesta setmana s'ha parlat molt sobre si Kiko Rivera era un mantingut i demanava diners a la seva mare per poder tirar endavant. Rumors que Irene Rosales, nora d'Isabel Pantoja, va negar a 'Viva la vida'. Enmig d'aquesta guerra mediàtica entre mare i fill, que sembla que només es comuniquen a través dels programes de televisió, Kiko Rivera va dir prou, i va esclatar contra la seva mare a 'Sálvame'.

Van ser moltes les exclusives que va donar el DJ i que van deixar amb la boca oberta a col·laboradors i espectadors, però el que sense dubte es va emportar la palma va ser quan Kiko Rivera va treure a la llum el joc brut que la seva mare va fer amb un pis, propietat del seu fill, ubicat a San Sebastián de los Reyes. Els problemes econòmics han estat una constant en la vida de Kiko Rivera. Tant és així, que Hisenda li reclamava 200.000 euros i, a conseqüència de l'impagament, l'Agència Tributària va embargar-li el loft.

El «joc brut» d'Isabel Pantoja amb el pis de Kiko Rivera

En la seva trucada a 'Sálvame', Kiko Rivera va destapar la maniobra que Isabel Pantoja va realitzar per 'ajudar' el seu fill amb els seus problemes econòmics. Tot va passar quan el DJ va posar a la venda el loft per pagar així els seus deutes. Va trobar un comprador, i quan estava a punt de vendre'l, la seva mare el va convèncer perquè no ho fes.

«Vaig trucar a la meva mare i vaig dir-li 'Mare tinc un possible comprador. El que passa és que no em dona tot el que demano, però almenys em trec les lletres del pis i és una cosa menys'. La meva mare va contestar 'No, me'l quedo jo i en comptes de comprar-lo, et pago la lletra i és com si el tinguessis llogat'. Vaig contestar-li 'D'acord'. I ara em diu que m'està pagant el pis», va revelar Kiko Rivera molt enfadat.

La cantant va convèncer el seu fill per no desfer-se del pis quan ja tenia comprador. Possiblement els problemes econòmics s'haurien solucionat, però ara Kiko s'ha quedat sense diners i sense possibilitat de trobar un nou comprador, ja que el loft està en molt males condicions després que uns okupes hi entressin.

A més, els deutes que està generant el pis amenacen Kiko Rivera. Quan el DJ i la seva dona van participar a 'GH DUO', va sortir a la llum la denúncia que la comunitat de propietaris van fer a Kiko Rivera per no haver pagat les mensualitats. Un deute que ja superaria els 30.000 euros. Tot apunta que el tema del loft portarà molta més cua, tot i que hi ha alguns col·laboradors que asseguren que Kiko Rivera sí que ha pagat el seu deute.