Imatge de José Ortega Cano

La forta revelació sobre Ortega Cano que Antonio David ha sigut incapaç de frenar

El pare de Rocío Flores va quedar-se en blanc després de conèixer el veredicte de 'Copérnica'

El nou concurs de 'Sálvame', 'Quiero dinero', està portant conseqüències molt severes als participants i també a les persones que els envolten. Aquesta setmana el protagonista del joc està sent Antonio David Flores i avui ha respost a la pregunta més comprometedora que s'ha realitzat fins al moment, traient a més a relluir una informació que fins ara del tot desconeguda i que ara, començarà a sobrevolar per totes les taules de les redaccions de les revistes del cor.

Per dos mil euros, Jorge Javier Vázquez li preguntava a Antonio David Flores si estava disposat a respondre una pregunta relacionada amb José Ortega Cano i aquest, després de pensar-s'ho, responia afirmativament. La pregunta, que havia estat llegida per alguns dels col·laboradors ja s'esperava del tot demolidora però aquesta veu del presentador ja acabava d'enfonsar totes les esperances que la qüestió no aixequés la més mínima polseguera. 

El català preguntava a Antonio David Flores: «Se't va insinuar Ortega Cano mentre passejàveu pel Central Park?». El col·laborador responia rotundament amb un no però Copérnica, la màquina que mesura el nivell de veritat de les respostes, contradeia al col·laborador i sentenciava que estava mentint amb la resposta. Tot seguit, Kiko Hernádez i Mila Ximénez abandonaven el plató de 'Sálvame' corrent, al·legant que si queia una demanda per part del destre, ells no volien ser còmplices de tot això.

Flores intentava justificar-se, desvinculant-se del tot del veredicte de la màquina i deia no recordar cap situació semblant, encara que sí que recordava viatges a Nova York i que va compartir amb el torero i també amb Rocío Jurado. Veurem ara les conseqüències que té aquest tema i si el protagonista decideix prendre algun tipus de represàlia contra el programa, encara que ho tindrà difícil per què ningú ha afirmat en cap moment que aquesta informació sigui certa, més enllà de la màquina de la veritat que està usant el programa per a desenvolupar aquest concurs.

Kiko Matamoros aporta més dades sobre el tema

Jorge Javier decidia preguntar als seus col·laboradors per la pregunta que s'acabava de formular i Kiko Matamoros decidia aportar alguna dada, encara que ho feia aplicant una certa ambigüitat per a no enxampar-se els dits en cas que el destre comenci a repartir demandes. El col·laborador contava que en algun moment havia rebut alguns rumors que apuntaven cap a una possible bisexualitat d'Ortega Cano o si més no, el seu gust per deixar-se voler tant per homes com per dones.

En el nostre cas, simplement ens fem ressò dels comentaris i insinuacions que han tingut lloc durant els últims minuts del 'Sálvame' d'aquesta mateixa tarda. Veurem si en les pròximes hores el destre o la seva família tenen alguna valoració per aportar sobre el tema que avui s'ha exposat.