El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros es queda sol: l'únic familiar que li quedava també marxa

Han sortit a la llum unes imatges sorprenents

El col·laborador de 'Sálvame' Kiko Matamoros està passant per un complicat moment personal. Encara que està feliç amb la seva parella, Marta López Álamo, ha de conviure amb dos conflictes. Un és amb la seva exdona, Makoke, amb la qual no deixa d'enfrontar-se a la televisió. Un altre és amb la seva filla menor, Anita Matamoros, fruit de la relació amb Makoke

Kiko ha explicat públicament els motius del distanciament amb la seva filla petita, amb la qual sembla que encara no ha solucionat els problemes. Avui, però, segur que s'ha sorprès amb el que s'ha pogut veure a les xarxes socials. Laura Matamoros, el gran suport de Kiko, i Anita, presumien de la seva bona relació. D'aquesta manera, sembla que ja ningú dona suport a Kiko en aquesta guerra, excepte la seva parella.

Anita i Laura Matamoros, juntes i ballant

Encara que han passat temps distanciades per l'enemistat de Makoke amb els fills grans de Kiko Matamoros, sembla que Laura i Anita han fet les paus. Ja fa mesos que es diu que Laura i Anita podrien tenir una bona relació, i efectivament així ho hem pogut veure a Instagram.

Anita i Laura apareixen ballant. La filla petita del col·laborador de 'Sálvame' ha compartit el vídeo al seu compte d'Instagram. I ho ha acompanyat del següent missatge: «He convençut per fi a @_lmflores per ballar. Voleu més 'reels' juntes?».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He convençut per fi a @_lmflores per ballar Voleu més reels juntes ?!

Una publicació compartida per ANITA (@_anitamatamoros) el

Les germanes apareixen ballant i totes dues han compartit el vídeo als seus comptes d'Instagram. Laura l'ha acompanyat amb aquest comentari: «De les poques vegades que @anitamatamoros m'ha convençut per fer un 'reels'. És impagable».

Els seguidors de Kiko Matamoros, embogits

Segurament Kiko Matamoros està content perquè les seves filles es porten bé. No obstant això, possiblement també està preocupat pel fet que Laura, que ha estat al seu costat en els moments més durs, pugui donar la raó a Anita.

De moment, el col·laborador no s'ha manifestat al respecte. Ara bé, els seguidors sí que ho han fet. Així, la publicació no només ha aconseguit més de 40.000 'likes', sinó també una llarga llista de missatges. Ens estem referint a comentaris de felicitació pel ball i la relació bona entre totes dues:
 

  • «Sou genials».
  • «M'encanta veure-us juntes. Sou genials com a germanes».
  • «Sí, fer més cosetes juntes: preguntes, cuina, balls, maquillatge... És igual, el que sigui».
  • «Quines germanes més guapes! Dona gust veure-us tan unides».
  • «La família i les germanes són el més important».

Així mateix, també han rebut l'enhorabona de cares conegudes, com la reportera Alejandra Castelló, la model Marta Lozano o el periodista Jesús Reyes.

Possible reconciliació familiar?

Segons la premsa rosa, la relació entre Laura i Anita Matamoros podria servir perquè Kiko faci les paus amb la seva filla petita. Potser la reconciliació familiar està més a prop que mai. I en aquest sentit, cal no oblidar que Carla Barber, la nòvia de Diego Matamoros, també té bona relació amb Anita. Qui sap? Potser molt aviat tornem a veure a Kiko i la seva petita compartint moments.