Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any

L'error de Pasapalabra que costa 634.000 euros: ni Roberto Leal s'ho creu

Roberto Leal no es va creure allò que va passar només començar

Roberto Leal no sortia de la seva sorpresa quan dijous passat, 10 de febrer, el bot de Pasapalabra es va esfumar per un error inversemblant. Una confusió que va provocar que el mateix Roberto Leal es posés les mans al cap després del que havia passat.

No han estat poques les vegades que Roberto Leal ha presenciat equivocacions a Pasapalabra que han deixat tots sense paraules. Tot i això, el d'ahir va deixar un dels concursants més veterans sense possibilitat d'emportar-se el premi tot just començar El Rosco.

Roberto Leal emmudeix davant la decisió que va costar 634.000 euros

El presentador de Pasapalabra donava la benvinguda, un cop més, a Orestes. El burgalès que va haver d'abandonar el concurs quan un Tribunal el va retirar de Telecinco per ordre judicial. Aquesta espineta s'hi va quedar gravada i ha decidit treure-se-la tornant a participar, ara a Antena 3.

Així doncs, el jove va aterrar al plató el mes d'octubre passat amb el propòsit ferm de guanyar el bot. Tot i això, sembla que se li resisteix i que els nervis comencen a passar-li factura. Si no, com explicar l'errada que va cometre i que va fer perdre 634.000 euros.

Orestes, un concursant de Pasapalabra
Orestes falla El Rosco en començar-lo | Antena 3

Orestes té una àmplia experiència a Pasapalabra, de fet ha estat a punt d'emportar-se el bot fins a dues vegades. Però de vegades la confiança ens fa cometre errors de principiants i és exactament el que li va passar.

El jove començava tranquil i fins i tot es va animar a rapejar abans de començar El Rosco sorprenent amb això Roberto Leal que va aplaudir la seva valentia. No obstant això, aquesta alegria i gresca es va acabar segons després de començar la prova final.

«Comença per A: País d'Oceania on es troben les ciutats de Sydney i Melbourne», preguntava Leal. «Austràlia», responia Orestes, encertant sense problemes i donant pas a la lletra B.

«Esport entre dos equips de cinc jugadors que consisteix a ficar una pilota amb les mans a la cistella contrària», llegia el presentador sevillà. «Handbol», contestava el concursant, adonant-se del seu error segons després i lamentant-ho a l'acte.

Roberto Leal no s'ho podia creure

Un profund i sonor «no» va recórrer tot el plató de Pasapalabra. En només uns segons, l'oportunitat d'Orestes d'emportar-se el premi es va esfumar davant de la resposta inversemblant de la pregunta.

De vegades, les qüestions més senzilles són les que provoquen més errors i això és el que va lamentar Roberto Leal en escoltar el concursant. «Orestes, esport entre dos equips de cinc jugadors que consisteix a ficar una pilota amb les mans a la cistella contrària, bàsquet», va explicar el presentador.

«Evidentment, estem parlant d'un altre esport, ja que l'handbol consisteix a fer un gol a la porteria contrària», afegia Roberto. «És una fallada, acabem de començar, així que molt ànim», intentava animar-lo el sevillà per evitar que s'ensorrés.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal es queda sense paraules després del que ha passat a Pasapalabra | Antena 3

La veritat és que tampoc no calia gaire explicació, ja que el mateix concursant es va adonar del seu error només contestar. Això va marcar el ritme de la prova i va decidir no jugar-se-la més amb 40 segons i dues definicions per encertar, deixant passar el temps.

Una fallada que va pesar molt perquè no va sumar-ne cap més durant El Rosco, arribant a aconseguir 22 encerts en total. Jaime Conde va ser el que millor aturat va sortir gràcies a la decisió d'Orestes, que haurà d'asseure's a la cadira blava al proper programa.

Tanmateix, aquesta nova participació en el concurs es va saldar amb una suma important que ja acumula el burgalès al seu marcador. 50.400 euros esperen per anar-se'n amb el jove de 24 anys que seguirà provant sort.