Sergio Ramos i Pilar Rubio.

L'error que pot acabar amb el matrimoni de Pilar Rubio i Sergio Ramos

Pilar Rubio al·lucina amb una acció del seu marit i podria prendre una determinació aviat

Sergio Ramos i Pilar Rubio vindrien a ser el David Beckham i Victoria Adams espanyols. El defensa sevillà i la model madrilenya han esdevingut una de les parelles més glamuroses del país.

Seguint la fórmula d'altres parelles amigues del futbolista i la celebrity, han format una família nombrosa, convertint en or tot el que toquen.

A Espanya vivien a cos de rei. Sergio era una de les estrelles més rutilants del Reial Madrid i Pilar treballava a la televisió, a la moda i com a influencer.

Aquí han nascut els seus quatre fills: Sergio, Alejandro, Marco i Máximo Adriano, un equip perfectament organitzat.

Sergio Ramos i Pilar Rubio.
Sergio Ramos i Pilar Rubio és al moment més delicat de les seves vides. | Europa Press 

Sergio va sortir per la porta del darrere del Reial Madrid en plena pandèmia de COVID-19. Ja no és un xaval i, a 35 anys, tampoc és que tingués moltes ofertes sobre la taula. Va optar per la més fàcil, com Messi o Neymar, i va fitxar pel París Saint-Germain.

Pilar va veure truncats els seus plans professionals de la nit al dia. El futbol és així.

Conscient que la professió del seu marit la podia portar a fer voltes pel món, la col·laboradora d'Antena 3 va recollir els seus estris i se'n va anar cap a París.

El seu amor per Sergio i principalment pels seus fills era la raó principal de viure i així ho ha demostrat.

Pilar Rubio ho deixa tot per Sergio Ramos

L'adaptació a la ciutat del Sena no ha estat fàcil. Tot i la proximitat física amb Espanya, el clima, el menjar i la llengua són factors als quals costa adaptar-se. Pilar ha seguit treballant en campanyes de publicitat i amb les seves xarxes socials (a Instagram té 7,2 milions de seguidors) però troba a faltar Espanya.

Sergio va aterrar al PSG amb ganes de demostrar la seva vàlua, però la veritat és que la mala sort l'ha perseguit sense treva.

Des de fa un any, el defensa arrossega diversos episodis de lesions que l'han impedit trepitjar el terreny de joc. Només ha jugat cinc partits amb l'equip parisenc i també s'ha perdut l'Eurocopa i els Jocs Olímpics.

Els problemes físics que arrossega i als quals s'afegeixen altres de nous ha sumit en un estat de certa angoixa el jugador. Ramos veu com el club que el va salvar podria plantejar-se la decisió que acabaria d'enfonsar-lo definitivament

L'«error» que pot dinamitar l'estabilitat de Pilar i Sergio

El director esportiu del París Saint-Germain no ha tingut cap objecció a apuntar que el fitxatge de Ramos pot haver estat un «error».

Leonardo, que així es diu, ho ha deixat meridianament clar: «El fitxem i estava bé físicament. Fins avui ha jugat cinc partits».

«És difícil per a ell, per a tots». El tècnic brasiler no dona res per definitiu, però es decanta per «esperar abans de treure conclusions, la temporada no s'ha acabat».

La pressió ara està sobre Sergio, que té poc temps per recuperar-se i demostrar que el club esportiu hi pot continuar confiant. «No tinc por d'assumir els errors quan els cometo», ha apuntat sense pestanyejar Leonardo. Avís per a navegants.

Sergio Ramos.
Sergio Ramos, qüestionat pel París Saint-Germain. | Europa Press 

Pilar Rubio no es creu què està passant. Ella ho va deixar absolutament tot per donar suport al seu marit. Ara, sembla que l'aventura parisenca del matrimoni podria acabar fatal i el retorn a Espanya podria ser força imminent.

Lògicament, les lesions no es trien. Però Sergio ha de posar tot de part seva i més per salvar com sigui la temporada i donar arguments per a la renovació del seu contracte.

És una qüestió que va més enllà del futbol, ja que ha mobilitzat tota la seva família i ha obligat Pilar a renunciar a interessants projectes professionals. Probablement ella el perdonarà, però l'espineta pel que va poder ser i no hi serà clavada.