2 milions d'euros, el nou escàndol de Joan Carles que esquitxa la Família Reial

La donació del rei emèrit torna a posar la Família Reial en el punt de mira

El rei emèrit Joan Carles I
El rei emèrit torna a ser el centre d'un nou escàndol | Cedida

Joan Carles torna a ser protagonista del nou escàndol que esquitxa la Casa ReialMarta Gayá, una altra de les suposades amants del rei emèrit, també hauria rebut generoses donacions per part del llavors rei. La donació especial que l'encara marit de Sofia hauria fet a la mallorquina, oscil·laria els dos milions d'euros.

La primera entrega s'hauria realitzat el 2011 i la segona el 2012, segons ha publicat 'OK Diario'. Segons assenyala el mitjà, «els testaferros del pare de Felip van utilitzar el mateix compte de l'offshore de Panamà Fondation Lucum del Banc Mirabaud des d'on també van transferir els 65 milions d'euros del regal a Corinna Sayn Wittgenstein, a mitjans del 2012».

L'incert futur d'Elionor

Aquest nou escàndol torna a posar en el centre de mira la monarquia espanyola fins al punt que la princesa Elionor s'ha fet ressò de la notícia. A la primogènita dels actuals reis li espera un futur monàrquic assenyalat pels escàndols, sentimentals i econòmics, que ha fet el seu avi. No obstant això, Felip i Letícia intenten educar a la princesa perquè segueix el camí correcte i no cometi els mateixos erros que el rei emèrit.

Segons sembla, tal com indiquen diversos mitjans, un cop finalitzada la seva relació amb Corinna, a finals del 2011, Joan Carles va decidir mantenir de nou una relació amb Marta Gayá, data en què el rei emèrit li va fer la primera donació, d'un milió d'euros, a la seva suposada amant. Abans de reprendre la seva relació, Joan Carles i Marta Gayá feia 25 anys que havien posat punt final a la seva relació.


Comentaris

envia el comentari