Primer pla de Verónica Forqué

Esglaiador: Els missatges que va rebre Verónica Forqué dies abans de treure's la vida

El pas de Verónica Forqué per MasterChef Celebrity va desfermar una cascada de cruels comentaris sobre la seva salut mental

L'actriu Verónica Forqué ha estat trobada sense vida aquest migdia a casa seva, a Madrid. Les primeres hipòtesis apunten que s'ha suïcidat, i així, han començat les especulacions sobre el motiu que podria haver-hi darrere. Els darrers missatges que va rebre en xarxes socials revelen una realitat punyent.

Les darreres paraules de l'actriu ja demostraven el seu esgotament físic i mental després de passar pel concurs 'MasterChef Celebirty'. Davant la resta de companys i el jurat del programa, Forqué va assegurar que estava «regular» i que necessitava descansar perquè no podia més. «El meu cos i l'univers em diuen que necessito parar», explicava, i ara aquestes paraules adquireixen un to tràgic però real amb la notícia de la seva mort.

Però la realitat encara és més cruel. Un recull dels últims missatges que va rebre arran del seu pas pel programa deixen al descobert l'assetjament que va patir per part de molts usuaris. De fet, no és tan sols l'assetjament mediàtic, sinó la manca de comprensió i d'empatia i la facilitat per deixar anar comentaris nocius, cosa que no ha passat desapercebuda per a molts altres usuaris, que ara denuncien la situació.

Esborronador: els últims missatges que va rebre

El pas de Verónica Forqué pel programa 'MasterChef Celebrity 6' va estar marcat per la polèmica. La controvèrsia no es va quedar a l'espai televisiu i va anar més enllà, en un autèntic assetjament a les xarxes socials. Un usuari n'ha fet un recull, amb un missatge clar: «Aquests són alguns dels comentaris que hi ha a la seva darrera publicació, coincidint amb el seu pas per MasterChef».

A la publicació es poden llegir diversos comentaris destructius, pujats a l'Instagram de Verónica Forqué. Un missatge la titllava de «la persona més insuportable que ha trepitjat el programa» i li demanava que es deixés de drogar. Un altre, amb motiu del fet que el programa era un especial, desitjava que fos així perquè Forqué se n'anava. 

Altres comentaris la consideraven «insuportable», «maleducada», irrespectuosa i deien que li hauria de caure la cara de vergonya. Aquestes són algunes de les frases que l'actriu va haver de llegir a les seves xarxes socials dies abans de posar fi a la seva vida. I encara n'hi ha més, perquè els missatges es compten per desenes. De fet, un missatge era rotund i esperava que «tant de bo tot el que fas i provoques als concursants t'ho torni alguna vegada a la vida». 

 

El seu polèmic pas per MasterChef Celebrity

El pas de Verónica Forqué pel programa va estar marcat per la mala relació amb la resta de companys. Una actitud que la va convertir en un dels personatges més odiats de les sis edicions de MasterChef Celebrity. De fet, la concursant va arribar al límit fins al punt que va abandonar l'edició. Ella mateixa va revelar que patia depressions i que necessitava deixar, per impotència, temporalment el concurs, al qual va tornar a la final.

Primer pla de l'actriu Verónica Forqué
El pas de Verónica Forqué per MasterChef la va destrossar | Twitter

Després de la decisió va començar una cascada de reaccions per part dels espectadors del programa. Al costat de les crítiques raonables per la seva actuació, també hi va haver molts comentaris desafortunats. Pel que sembla, la campanya d'assetjament contra la seva persona hauria fet efecte a l'actriu, que dies després hauria posat fi ella mateixa a la seva vida.

Al·lusions a la seva salut mental

Segons les primeres informacions, els serveis d'emergència han rebut un avís de suïcidi avui a les 12.49 del matí. En arribar al domicili de l'actriu, la Policia Nacional l'ha trobat morta, i fonts de la investigació han confirmat a l'agència EFE el suïcidi.

Després de conèixer-se el tràgic desenllaç, alguns usuaris han tret a la llum els missatges cruels que va rebre l'artista. «La salut mental no és un joc perquè estigueu dient-li que necessita una camisa de força, feu fàstic», diu una usuària de Twitter, que adjunta alguns dels comentaris en qüestió.

Crida l'atenció especialment el que reclama la cadira de força, i un altre que afirma que «aquesta senyora hauria de ser al frenopàtic». Un altre reclamava, «per la salut mental dels que t'envolten», que Forqué anés al psicòleg.