Una parella de nuvis abraçant-se i mostrant l'anell i el ram de flors

El casament de la 'jet set' a Espanya: Sense mesures contra la Covid i plena de luxes

Les crítiques no han trigat a arribar després de veure el que ha succeït en el casament d'una famosa 'influencer' malgrat la Covid-19

El passat cap de setmana tenia lloc un casament de l'anomenada 'jet set'. Sí, un enllaç de dues persones de l''alt nivell social' que ha generat molt enrenou. Ens estem referint al genet Marc Juncadella Hohenlohe, de 36 anys, i a la 'influencer' Lucía Bárcena, de 28 anys.

Aquest esdeveniment del fill de la princesa Cristina Hohenlohe i de l'esmentada jove s'ha celebrat amb magnificència. I ara està generant moltes crítiques. I és que es considera que no s'han respectat adequadament les normes de protecció contra la Covid-19.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els controvertits detalls del casament per la Covid-19

El dissabte 24 de juliol va ser quan Lucía Bárcena i Marc Juncadella van contreure matrimoni. Ho van fer a Galícia, concretament al Pazo de Oca (Pontevedra), que data del segle XVII i que és propietat d'una cosina d'ell. No obstant això, la cerimònia religiosa va ser oficiada a l'església de Sant Antoni de Pàdua, que està situada al costat d'aquell.

Centenars de convidats famosos, com a Jaime de Marichalar o Maria Pombo, van acompanyar als nuvis en aquest dia tan especial. I precisament aquests assistents han comportat que els contraents reben nombroses crítiques en xarxes socials.

Cert és que moltes les persones que han carregat contra el citat enllaç després de veure les imatges d'aquest. El motiu ha estat que, majoritàriament, no van respectar les normes de seguretat contra la Covid-19.

És cert que, així sembla, tots els presents per poder acudir al casament van haver de sotmetre's prèviament a una PCR. Tanmateix, això no és suficient per a molts ciutadans.

Les alarmes han saltat quan diferents mitjans han publicat instantànies que criden poderosament l'atenció. Ho han fet no només per la quantitat de convidats que van estar sinó també perquè aquests no van guardar distància de seguretat en cap moment.

No ho van fer, per exemple, durant el temps que van romandre asseguts durant la cerimònia. Però hi ha més. S'ha posat en dubte, a més, que la majoria d'aquells tampoc portés posades les mascaretes: ni durant el banquet ni la festa posterior.

Convidats al casament de Lucía Bárcena
Algunes de les fotos del casament de Lucía Bárcena que han generat crítiques per la Covid-19 | GTRES

Per a molts ciutadans, el citat comportament en aquestes noces és una imprudència i una vergonya. I així ho han deixat clar en xarxes on han carregat durament pel succeït.

No és estrany que s'hagin produït aquestes crítiques tenint en compte que estem en plena cinquena onada de la pandèmia. Una situació aquesta que ha donat lloc a més de quatre milions de contagiats i a uns 80.000 morts només al nostre país.

Més crítiques al casament de Lucía Bárcena

No només per no respectar les mesures contra la Covid-19 ha rebut crítiques aquesta celebració de la 'influencer'. També les ha tingut per l'ostentació que s'ha percebut en certs detalls. Ens estem referint al lloc on es va produir l'enllaç o que els nuvis arribessin al banquet a cavall.

Això sense oblidar el cotxe d'època en el qual la parella va marxar de lluna de mel o a la gran festa posterior. Opulència que també va quedar palesa en la preboda, en què no van faltar un torneig de golf o l'allotjament d''alt standing' per als convidats, per exemple.

A més, no podem passar per alt que, de la mateixa manera, el vestit de la núvia ha estat objecte d'atacs en xarxes. I mostra d'això són missatges com: «Es casa al juliol amb vestit de màniga llarga i coll alt?».

Entre els més durs contra l'abillament nupcial poden llegir-se altres com aquest: «El vestit més lleig que he vist mai!». Però tampoc podem passar per alt altres com: «Quin horror!» o «És senzillament ortopèdic».