Susanna Griso presentant 'Espjo Público'

Una col·laboradora d''Espejo Público' es trenca en directe: «Em costa...»

La jove ha viscut un moment complicat en directe

Les restriccions i mesures que s'han imposat a tot el país de cara a Nadal ens tenen a tots preocupats, i especialment als que vivim fora de la nostra terra natal, ja que estem pendents de si podrem o no desplaçar-nos per compartir aquestes festes en família. Precisament aquesta situació és la que ha portat al fet que una col·laboradora  d'Espejo Público' s'hagi mostrat a la vora de les llàgrimes en directe. Ens estem referint ni més ni menys que a Lorena García.

 

La notícia que origina l'emoció de la col·laboradora

Ahir es donaven a conèixer les mesures imposades a escala general per aquestes festes nadalenques, tot i que després cada comunitat autònoma té intenció de variar-ne algunes a favor dels seus ciutadans. En concret, s'ha establert generalment que es mantindrà el tancament perimetral de les regions entre el 23 de desembre i el 6 de gener. Això no obstant, Castella-la Manxa ha endurit aquesta mesura.

Així, a 'Espejo Público' s'ha anunciat que en aquesta comunitat es mantindrà el citat tancament, exceptuant dos dies: 24 de desembre i 31 de desembre. I aquesta és la notícia que ha hagut de donar la periodista Lorena García al programa, una notícia que ha iniciat la presentadora Susanna Griso: «Última hora que afecta Lorena i tots els castellanomanxecs que treballen en comunitats diferents de la seva».

Lorena García, emocionada

Després del pas que li donava Griso, la col·laboradora ha començat a exposar amb veu entretallada i nerviosa la informació de forma detallada, dient: «Per responsabilitat, que és el que impera, la notícia que hem d'explicar-vos és de fonts directes del govern de Castella-la Manxa. S'ha decidit que la regió de Castella-la Manxa...». En aquest punt, se li ha entretallat la veu i només ha pogut dir: «Em costa...».

Malgrat això, com a bona professional, ha afegit: «La regió romandrà tancada tot el mes de desembre. Només es permetrà viatjar els dies 24 i 31 de desembre, per facilitar l'esmentada reagrupació familiar».

Susanna Griso ha entès la seva companya

La presentadora d'Espejo Público' ha volgut 'donar un cop de mà' a la seva companya amb aquest dur tràngol. Per això, no ha dubtat a dir-li: «Entenc que a tu et costa perquè t'afecta directament. Volies passar el Nadal amb la família, amb els teus pares... I això et dificultarà molt la vida». La col·laboradora ha reconegut que sí, però també ha estat molt cauta i ha dit: «Responsabilitat. La salut és el primer i que això serveixi perquè els pròxims mesos siguin millors per a tots».

En aquest punt, Susanna Griso ha volgut seguir recolzant la seva companya de programa, manifestant: «Pobreta. És que Lorena és molt familiar, té un nen petit, fa molts mesos que hi és sense poder veure la seva família i en té moltes ganes. I precisament són dos dies, 24 i 31 de desembre, en els que a ella li toca treballar».
 

Les reaccions del públic

Davant l'emoció que no podia controlar Lorena García, gran part del públic del programa li ha donat el seu suport amb missatges com ara aquests:

  • «Ànim Lorena! Serà un Nadal difícil per a molts».
  • «Ànim. Un petó enorme».

Això sense passar per alt que, aprofitant aquesta informació, han aparegut missatges de ciutadans que han criticat obertament la decisió del president de Castella-la Manxa. I ho han deixat clar amb comentaris com ara aquest: «Page ens estima molt. No podem desplaçar-nos per Nadal, però no té cap problema en què ens desplacem per anar a una feina que ell no ha tingut els nassos de crear a Castella-la Manxa. Hipòcrita».