Malú fent de 'coach' de 'La Voz'

Preocupació per Malú: el problema de salut pel qual es va absentar de Mask Singer

Vanesa Martín va ser l'encarregada de substituir la cantant

El passat dimecres 2 de desembre, Antena 3 va emetre la cinquena gala de 'Mask Singer', que va acollir per primera vegada la presència d'una investigadora convidada per substituir l'absència de Malú, qui no va poder ser-hi present per problemes de salut. Tal com es va revelar el passat mes de setembre, quan es va presentar el 'talent show' als mitjans de comunicació, el motiu pel qual la cantant ha hagut de faltar és pel repòs que li van manar a fer des de l'hospital quan va anar al centre mèdic a causa d'una hèrnia discal.

«La meva gent, estic bé. Afortunadament no m'han hagut d'intervenir. Simplement vaig tenir un dolor molt fort a l'esquena fa 48 hores, que ha resultat ser una hèrnia discal», va explicar Malú a les seves xarxes socials. «Els metges m'han pautat repòs i medicació durant els pròxims dies. Gràcies a tots els que us heu preocupat per mi. 'Molt aviat tornarem a la càrrega!! Us estimo».

És precisament el repòs que li han manat fer els metges, la raó per la qual no ha pogut estar present a la gala 5 de 'Mask Singer'. No obstant això, ha estat una absència puntual i la podrem veure de nou en les properes gales del concurs. Així doncs, per substituir Malú, el programa ha comptat amb la presència de Vanesa Martín, qui va començar la gala amagada sota una màscara de llop.

Així, el 'talent show' va seguir la seva temàtica i li va donar la benvinguda a la cantant com si fos una disfressa més. «A casa meva estem tots bojos amb aquest programa i m'encanta poder formar part d'ell», va assenyalar ella, després de confessar que estava molt orgullosa de poder ser a 'Mask Singer'.

La reacció dels seguidors

La substitució  ha estat molt marcada per la polèmica. Des que el 2015 Vanesa Martín anava al programa de Risto Mejide, 'Al rincón de pensar', i ell insinuava que entre les dues cantants hi havia hagut alguna cosa més que amistat, s'ha sostingut la teoria que van ser parella, tot i que elles sempre ho han negat. «Què has tingut amb Malú?», li va preguntar el català.

«Amb Malú? Jo tinc una amistat i admiro molt la seva capacitat de treball i d'entrega. És una fera a l'escenari», va respondre. «Amiga, ja està», resumia. Per aquesta raó, els seguidors del programa no han pogut evitar fer comentaris al respecte, fins i tot arribant a convertir el nom de Malú en 'trending topic' a Twitter. «Déu meu, que avui no hi ha Malú i la substitueix ni més ni menys que Vanesa Martín. Però, espera, que no acaba aquí, sinó que fa uns programes hi va haver també Mónica Carrillo», deia una usuària.

«Miro la tele i em sembla surrealista que de totes les persones que tenien per escollir, la persona que estigui substituint Malú sigui Vanesa», assenyalava una altra. «Vam començar bé, Vanesa Martín reemplaça a Malú, ja només falta que cantin avui 'La nueva i la ex'», deia una altra usuària. «La poesia que és Vanesa substituint Malú en un programa en què ha participat Mònica en qualitat de Marieta. Inma (Cuesta) per quan?», afegia un altre usuari.

Pastora Soler o Ruth Lorenzo?

A més, tant Malú com Vanesa són grans amigues de Pastora Soler, un dels rostres que podria amagar-se sota la màscara de Paó, tal com va assenyalar la intèrpret de 'Todas las mujeres que habitan en mí'. Després de les noves pistes d'aquesta disfressa, les apostes van quedar molt dividides respecte a la persona que hi ha darrere.

En l'anterior gala en què va aparèixer aquesta màscara, la majoria de seguidors es van decantar per aquesta cantant. No obstant això, una de les paraules que es podia llegir en el tauler del joc 'Apalabrados', 'Lorenzo', ha provocat que l'audiència quedi dividida en dues opcions: els que es decanten per Pastora Soler i els que ho fan per Ruth Lorenzo.