Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

'Sálvame' es prepara: Belén Esteban dona detalls sobre la seva 2a boda amb Miguel

La filla de la col·laboradora no està d'acord amb les decisions de la seva mare

L'any 2019, Belén Esteban i Miguel Marcos van certificar la seva relació amb un casament pel civil. Mesos més tard, la col·laboradora de 'Sálvame' va afirmar que volia casar-se també per l'església. Tot i això, va arribar la pandèmia de la Covid-19 i no van poder fer-ho realitat.

Andrea Janeiro està molt il·lusionada amb aquest casament religiós, ja que ella adora a Miguel. No obstant això, la filla de Belén Esteban podria estar una mica molesta amb la seva mare, ja que en l'últim programa de 'Sálvame' va posar en dubte el casament. 

La parella ha viscut uns mesos molt dolents perquè no han pogut conviure junts per la pandèmia. Els problemes de salut de Belén Esteban i la professió de Miguel no són compatibles. Cal recordar que el marit de la col·laboradora és conductor d'ambulàncies i per això van decidir deixar de conviure durant un temps fins que tot tornés a la normalitat.

Belén Esteban té molts dubtes amb el casament

Malauradament, molts espanyols han hagut de cancel·lar molts plans d'aquest any 2020 i fins i tot del 2021. «Encara no tenim data i no sabem quan podrà ser amb tot el que està passant ara», va comentar la tertuliana al plató de 'Sálvame'. A més, els plans d'embaràs s'han esfumat per complet. Durant els últims anys s'ha especulat molt amb la possibilitat que Belén Esteban li doni un germanet a Andreíta, però ja sembla impossible per la seva edat i la situació que s'està vivint.

Els col·laboradors de 'Sálvame' volen saber més sobre el futur casament i Carlota Corredera va preguntar-li, fent broma: «Et casaries a la capella de la finca de Ambiciones?». La col·laboradora s'ho va prendre amb humor i va voler donar la seva opinió: «A mi no em sembla malament, si ell viu amb la seva dona i els seus fills en una altra casa. Si ell pot treure benefici, no em sembla mala idea. Jo sé que Jesús hi va cada dia, però viuen amb els seus fills a Arcos i em semblaria molt bé», va comentar la col·laboradora.

Després d'això, Belén Esteban va tornar al tema principal i va comentar que té moltes ganes de casar-se per l'església, però que lamentablement encara no sap res. Andrea Janeiro haurà d'esperar per veure com la seva mare i Miguel tornen a donar-se el 'Sí, vull'. 

Recordem que en la primera boda va convidar a molta gent, però aquest cop ha confessat que serà íntima. Òbviament, Andrea Janeiro serà una de les assistents més importants del casament, en el cas que finalment es faci realitat.