Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Sánchez amb mascareta agafada de la mà de Federico León

Federico León, el nòvio de Marta Sánchez que s'entén amb la 'jet set' d'Espanya

La parella es va conèixer l'estiu passat en un aniversari

Marta Sánchez amb mascareta agafada de la mà de Federico León
Federico León Sierra, l'actual parella de Marta Sánchez, és un empresari amb èxit | GTRES

Amb totes les relacions fallides que ha tingut Marta Sánchez, pensàvem que ja s'havia cansat de buscar l'amor. No obstant això, després d'haver estat un any sense parella, sembla haver deixat enrere la solteria per començar un romanç amb un personatge anònim, Federico León Sierra.

La cantant ha tornat a donar-li una oportunitat a l'amor. La intèrpret de 'Soy yo' va conèixer a la seva actual parella l'estiu passat en el 42è aniversari d'Emiliano Suárez (un dels hereus de la prestigiosa joieria). Durant la cerimònia, diversos testimonis afirmen que la cantant i l'empresari es van tornar inseparables i fins i tot van ser capturats pels fotògrafs.

Qui és Federico León Sierra?

Sabem que Marta Sánchez és una de les cantants més conegudes d'Espanya, amb milions de discos venuts i amb un gran cercle d'amistats, entre els quals es troba Emiliano Suárez i la seva dona, Carola Baleztena, però, qui és Federico León Sierra?

Federico León Sierra és un empresari amb èxit molt conegut per la 'jet set'. A més de ser un dels millors amics d'Emiliano també és el seu soci. En concret, l'hereu de 'Joyerías Suárez' i el nuvi de Marta Sánchez, tenen una agència de comunicació i esdeveniments, 'Do The Right Thing', on Federico és l'administrador de la societat.

L'actual parella de Marta Sánchez dedica gran part del seu temps a realitzar consultories per a grans marques com Aristocrazy, una de les botigues d'Emiliano Suárez. A més, també realitza serveis d'imatge, relacions públiques i comunicació per a diverses marques del nostre país.

Apassionat pel seu treball, constant i perseverant, Federico León Sierra ha aconseguit guanyar-se el respecte de tots aquells que el coneixen i que han treballat amb ell. No obstant això, aquest no és l'únic negoci que té el nuvi de la cantant. Federico té una empresa a la seva terra natal, Soroll Las Palmas SL, amb la qual comercialitza carpes, equips de so i altre material per a esdeveniments.

A més, Federico també té l'empresa 'DiLight', amb seu a Las Palmas de Gran Canària, dedicada a la venda d'equips d'il·luminació. Amb aquesta societat, creada l'any 2005, Federico s'ha encarregat de la il·luminació de restaurants amb prestigi, com Asador Donostiarra.

Les grans passions de Federico

A més del seu treball, al nuvi de Marta Sánchez  l'apassionen els cotxes de luxe, el mar i la gastronomia. En més d'una ocasió, s'ha pogut veure al jove conduint un Aston Martin, que superen els 250.000 euros. Tot i que fuig del món de la faràndula, el canari és amic de Raquel Moroño i Emiliano Suárez, que també són amics de Marta Sánchez.

La cantant i l'empresari encara no han fet oficial la seva relació, però sí que ho han evidenciat amb fotografies a les xarxes socials. En una de les publicacions, Marta Sánchez diu: «Quan les coses es fan amb passió i amb el cor, sorgeix la màgia com la que vam viure ahir a la nit ... Inoblidable. Orgull és el que sento per tu».

Sens dubte, la relació entre Marta Sánchez i Federico León promet anar vent en popa malgrat l'obsessió d'aquest últim per mantenir-se allunyat dels mitjans de comunicació.