Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Ana Obregón té plans: el que farà després de perdre el seu fill Álex

L'actriu posa en marxa nous projectes després de la mort del seu fill

Ana Obregón encara està gestionant la mort del seu fill, Álex Lequio, que va morir després d'haver estat dos anys lluitant contra un càncer. Hi va haver un temps en què Ana Obegón va arribar a pensar en el suïcidi. Després de la mort del seu fill no tenia forces per continuar i es va mantenir allunyada del focus mediàtic, encara que agraint el suport dels seus seguidors i dels mitjans de comunicació.

No obstant això, l'actriu ja ha trencat el silenci amb una entrevista en exclusiva per a la revista 'Hola!', on ha revelat que lluitarà per continuar amb la seva vida per tal de seguir el llegat del seu fill. «Ja no vull marxar perquè vull fer coses que Aless volia fer i no va poder acabar. Vull seguir el seu llegat», confessava en l'entrevista fent referència a la fundació que el jove empresari tenia intenció de crear abans de la seva mort.

Els nous projectes d'Ana Obregón després de la mort d'Álex Lequio

Queda clar que l'actriu sempre sentirà dolor per la tràgica pèrdua del seu únic fill, però ha recuperat les forces i vol emprendre nous projectes, entre ells la creació de la Fundació Álex Lequio per a la investigació contra el càncer. «Ell estava il·lusionadíssim en crear una fundació per a la investigació contra el càncer. Ho parlàvem a l'hospital. Ell em deia: Vull que tot el que tinc, tot el que he guanyat, s'inverteixi en la fundació» ha explicat l'actriu a 'Hola!'.

A més, Ana Obregón torna a la televisió per presentar 'Les Campanades de Cap d'Any' de La 1. La popular presentadora tornarà a casa seva per acomiadar un dels anys més difícils de la seva vida des de la Puerta del Sol. Obregón considera que l'oferta de RTVE és «un privilegi que no podia rebutjar» i ha mostrat la seva emoció per acomiadar l'any amb els milions d'espectadors que sintonitzen la cadena pública en aquesta nit tan especial.

«M'emociona acomiadar aquest any tan difícil per a Espanya i per a mi; d'aquesta forma espero poder agrair el gran suport i afecte que he rebut. Començar aquest 2021 amb tots els espanyols serà un veritable honor», ha afegit.

Les dues ofertes d'Ana Obregón per tornar a la televisió

Ana Obregón presentarà les campanades junt amb la veterana Anne Igartiburu, que acomiadarà l'any a TVE per divuitena vegada.

No obstant això, podria no ser l'únic projecte professional que accepti Ana Obregón. Tal com ha pogut confirmar '20 Minutos', Obregón ha rebut dues ofertes. La primera oferta és de TVE, que voldria fitxar a la biòloga com a comentarista política i social d'un programa. La segona, és una oferta per protagonitzar una obra de teatre.

A més, '20 Minutos' no descarta que l'actriu sigui entrevistada a 'Sábado Deluxe' per compartir la seva experiència i dolor després de la mort del seu fill, donant una lliçó de vida com va fer en el seu moment Paz Padilla. Però, de moment, Ana Obregón està centrada en la Fundació Álex Lequio, i si obté beneficis d'entrevistes, aniran destinats a la fundació. 

Encara que l'actriu està en tot el seu dret de tornar a emprendre nous projectes després de la mort del seu fill, ja han aparegut personatges que acusen l'actriu d'aprofitar-se de la mort del seu fill, com va dir Jaime Peñafiel.