Isabel Pantoja arribant a l'aeroport per marxar a 'Supervivientes'

A la llum el delicte d'una empleada d'Isabel Pantoja que la posa entre les cordes

Una empleada de Cantora va ser jutjada de robar en una joieria de Cadis

En l'última gala de 'La casa fuerteIsa Pantoja va trucar dues vegades a Cantora per poder parlar amb la seva mare Isabel Pantoja, però no va aconseguir-ho. De fet, algú de Cantora va dir-li que la cantant estava en el seu dormitori i que no volia parlar amb ella. Encara que en aquell moment Isa no va voler dir qui era la dona que va contestar a la trucada, va afirmar que és la dona de confiança de la seva mare i que conviu amb ells a la finca.

Cristina Tárrega, gran amiga d'Isabel Pantoja

Dimarts, Belén Esteban va revelar una pista clau per saber qui és la dona que hi ha a Cantora. Aquesta és la cunyada de la periodista Cristina Tárrega i per tant, germana del futbolista retirat Mami Quevedo. Tot i que Cristina Tárrega ha assegurat que ella no té res a veure amb Cantora, molts documents vinculen a la periodista amb la cantant. 

L'amistat entre Tárrega i Pantoja es va forjar quan la cantant va sortir de presó i va negociar amb una marca de cosmètics valencians. En aquesta ocasió, Tárrega va ser l'amfitriona i es va encarregar personalment de tancar el contracte amb Isabel Pantoja. Des de llavors l'amistat entre periodista i cantant ha estat excel·lent i fins i tot hem pogut veure com dinen juntes.

Per altra banda, la col·laboradora del programa d'Ana Rosa, ha afirmat que ella va ser la culpable que Isabel Pantoja participés a 'Supervivientes'. De fet, Cristina Tárrega va defensar-la en tots els platós de televisió, presumint així de la bona relació que tenen. Recordem que quan Isabel Pantoja va tornar a l'illa, es van abraçar i no van poder contenir les llàgrimes.

La cunyada de la periodista valenciana, de la qual desconeixem el nom, treballa a Cantora i s'ha convertit en la persona de confiança de la cantant. La seva identitat és tot un enigma i el seu passat podria ser la clau de tot.

La cunyada de Tárrega afirma que va haver de robar per necessitat

L'any 2009 la mare i la germana de Mami Quevedo van ser detingudes per cometre dos robatoris en una coneguda joieria de Cadis. Les dues, eren clientes habituals de l'establiment, i segons es va declarar en aquell moment, van robar anells a través del mètode de la distracció, aprofitant que la dependenta no les estava mirant per guardar les joies a les butxaques.

El judici es va haver d'endarrerir perquè un temps després, es va trobar el cos sense vida de l'exmarit de l'acusada a la platja La Caleta. Finalment, quan es va arribar a jutjar el cas, es va determinar que la culpable havia estat la germana del futbolista, encara que més tard es va inculpar també a la mare, ja que ella hauria estat l'encarregada de vendre les peces robades a una joieria.

Segons s'ha explicat a 'Sálvame', Cristina Tárrega i el seu marit no estarien portant gens bé que s'estigui parlant de la seva família a la televisió, revivint els fantasmes del passat amb uns fets que van enfonsar a la família i que ja donaven per oblidats. En l'actualitat, la germana de Mami Quevedo és l'única persona que treballa a Cantora, ja que quan va esclatar la guerra amb Kiko Rivera, Isabel Pantoja va decidir prescindir de tot el personal per evitar filtracions cap a l'exterior.