YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

A la llum el delicte d'una empleada d'Isabel Pantoja que la posa entre les cordes

Una empleada de Cantora va ser jutjada de robar en una joieria de Cadis

Isabel Pantoja arribant a l'aeroport per marxar a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja amaga molts secrets | Europa Press

En l'última gala de 'La casa fuerteIsa Pantoja va trucar dues vegades a Cantora per poder parlar amb la seva mare Isabel Pantoja, però no va aconseguir-ho. De fet, algú de Cantora va dir-li que la cantant estava en el seu dormitori i que no volia parlar amb ella. Encara que en aquell moment Isa no va voler dir qui era la dona que va contestar a la trucada, va afirmar que és la dona de confiança de la seva mare i que conviu amb ells a la finca.

Cristina Tárrega, gran amiga d'Isabel Pantoja

Dimarts, Belén Esteban va revelar una pista clau per saber qui és la dona que hi ha a Cantora. Aquesta és la cunyada de la periodista Cristina Tárrega i per tant, germana del futbolista retirat Mami Quevedo. Tot i que Cristina Tárrega ha assegurat que ella no té res a veure amb Cantora, molts documents vinculen a la periodista amb la cantant. 

L'amistat entre Tárrega i Pantoja es va forjar quan la cantant va sortir de presó i va negociar amb una marca de cosmètics valencians. En aquesta ocasió, Tárrega va ser l'amfitriona i es va encarregar personalment de tancar el contracte amb Isabel Pantoja. Des de llavors l'amistat entre periodista i cantant ha estat excel·lent i fins i tot hem pogut veure com dinen juntes.

Per altra banda, la col·laboradora del programa d'Ana Rosa, ha afirmat que ella va ser la culpable que Isabel Pantoja participés a 'Supervivientes'. De fet, Cristina Tárrega va defensar-la en tots els platós de televisió, presumint així de la bona relació que tenen. Recordem que quan Isabel Pantoja va tornar a l'illa, es van abraçar i no van poder contenir les llàgrimes.

La cunyada de la periodista valenciana, de la qual desconeixem el nom, treballa a Cantora i s'ha convertit en la persona de confiança de la cantant. La seva identitat és tot un enigma i el seu passat podria ser la clau de tot.

La cunyada de Tárrega afirma que va haver de robar per necessitat

L'any 2009 la mare i la germana de Mami Quevedo van ser detingudes per cometre dos robatoris en una coneguda joieria de Cadis. Les dues, eren clientes habituals de l'establiment, i segons es va declarar en aquell moment, van robar anells a través del mètode de la distracció, aprofitant que la dependenta no les estava mirant per guardar les joies a les butxaques.

El judici es va haver d'endarrerir perquè un temps després, es va trobar el cos sense vida de l'exmarit de l'acusada a la platja La Caleta. Finalment, quan es va arribar a jutjar el cas, es va determinar que la culpable havia estat la germana del futbolista, encara que més tard es va inculpar també a la mare, ja que ella hauria estat l'encarregada de vendre les peces robades a una joieria.

Segons s'ha explicat a 'Sálvame', Cristina Tárrega i el seu marit no estarien portant gens bé que s'estigui parlant de la seva família a la televisió, revivint els fantasmes del passat amb uns fets que van enfonsar a la família i que ja donaven per oblidats. En l'actualitat, la germana de Mami Quevedo és l'única persona que treballa a Cantora, ja que quan va esclatar la guerra amb Kiko Rivera, Isabel Pantoja va decidir prescindir de tot el personal per evitar filtracions cap a l'exterior.


Comentaris

envia el comentari