Belén n'està farta: anuncia mesures legals contra María José Campanario

La col·laboradora ha llançat un comunicat a través del seu equip jurídic en el qual anuncia els passos que farà

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén n'està farta: anuncia mesures legals contra María José Campanario | Telecinco


Aquest dimarts Belén Esteban va finalitzar el seu periple de quatre dies als platós de 'Sálvame' i el 'Deluxe', on s'ha dedicat a donar resposta a l'extensa carta que li va dedicar María José Campanario a través del seu compte de Facebook i que va transcendir al cap de poques hores en diversos mitjans de comunicació. Segons s'ha explicat, María José no volia que aquesta carta arribés a la col·laboradora, cosa que no concorda si tenim en compte que la va publicar en un grup de Facebook en què figuren milers d'usuaris.

La carta era demolidora i estava plena de faltes de respecte cap a Belén Esteban, recordant-li que ella no s'havia casat amb Jesulín de Ubrique i que, no obstant això, l'odontòloga feia vint anys que està amb el torero. No contenta amb això, també advertia la tertuliana i li deia que explicaria el que havia fet a la rebotiga de la botiga que li va muntar el pare de la seva filla. Unes pistes que no van agradar gens a Belén i que van donar peu a què aquesta prengués mesures contra ella i contra tots els que decidissin ajudar-la a difondre aquesta història.

A més, Belén li va tornar a María José aquestes advertències i li va anunciar que li havien arribat uns vídeos relacionats amb el Nadal que, si es publiquessin, deixarien en molt mal lloc l'odontòloga i al seu marit. Tanmateix, la col·laboradora ha descartat mostrar aquest contingut, que es reserva per si finalment la Campanario decideix tirar cap endavant amb aquest assumpte.

Com és habitual, les dues compten amb diferents soldats que decideixen donar-les suport en aquesta guerra i com a mostra d'això tenim la periodista Gema Fernández i que ahir va decidir seure a 'Sálvame' per donar suport de manera no gaire dissimulada a la dona de Jesulín, cosa que va fer enfadar molt a Belén i que va acabar encarant-se contra la convidada, acusant-la d'estar contribuint al fet que la guerra entre elles seguís estant molt viva.

Ahir, la col·laboradora no va acudir al seu programa, però sí que va enviar un comunicat a la direcció perquè llegissin en algun moment, anunciant les mesures que tenia pensat prendre si no es finalitzaven d'una vegada per sempre les insinuacions de María José Campanario i el seu entorn. Si bé és cert que Belén no detalla si les mesures les prendrà a partir d'ara o, si bé ho farà de manera que ja s'ha dit.

María Patiño, amiga i companya de la de Paracuellos, sí que ha pogut aclarir aquesta dada i ha anunciat que els advocats de Belén estan estudiant i al que es pot demanar i el que no, i que per poder fer-ho li han demanat que no segueixi responent en públic i que ho faci a través de cursos legals.

I és que aquest pas serà segurament l'únic que garanteixi a la col·laboradora que se segueixin traient els seus presumptes draps bruts del passat, històries de fa molts anys i que encara que ja no tinguin vigència, poden resultar molt desagradables.

L'altre motiu que obliga a Belén a guardar silenci

Els advocats no haurien estat els únics que li haurien demanat a Belén Esteban que deixarà de respondre públicament a l'actual dona de Jesulín de Ubrique. Ella mateixa ha explicat en repetides ocasions que es guarda moltes opinions i informacions referides al pare de la seva filla per respecte a aquesta, qui li demanaria reiteradament que no parlés de la seva família paterna.

D'aquesta manera, la jove evita posar-se en una situació molt complicada amb el seu pare i la família d'aquest. Una relació que està més que trencada i que segons sembla, tampoc estaria entre els plans del torero recuperar la relació amb la seva filla.


Comentaris

envia el comentari