Campanario ho para tot: el motiu pel qual ha dit 'prou' a la guerra amb Belén

La presentadora de 'Socialité' sap el motiu pel qual la dona de Jesulín de Ubrique ha deixat de parlar de Belén Esteban

María José Campanario rient
Campanario ho para tot: el motiu pel qual ha dit 'prou' a la guerra amb Belén | GTRES


El passat cap de setmana i sota la llum de la lluna, María José Campanario, actual dona de Jesulín d'Ubrique, va decidir escriure una carta adreçada a Belén Esteban i publicar-la a les seves xarxes socials, entenem que perquè aquesta arribés a oïdes de la col·laboradora estrella de 'Sálvame'. Els seus desitjos es van fer realitat i diversos periodistes van fer còmplice la tertuliana sobre el contingut d'aquest potent escrit.

La reacció de Belén no va trigar a arribar, i dissabte, al 'Deluxe', va voler dirigir-se a la seva enemiga per respondre el contingut de la carta. Un contingut en què se sembraven tota mena de dubtes sobre el passat d'Esteban i, a més, li recordava que ella no s'havia casat amb el torero i que ella sí, com si es tractés d'un títol universitari. La resposta de Belén va estar a l'altura i molts dels seus companys la van aplaudir davant la claredat de les seves sentències.

La col·laboradora la va convidar que resolgués totes aquestes indirectes que llançava a la carta, això sí, llançant dues advertències. Si ho feia, directament repartiria denúncies per a tots aquells que participin en la seva difusió i, a més, avançava que tenia un contingut sobre Jesulín i María José al seu mòbil i que. si ho publicava, el matrimoni quedaria molt malament públicament.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després d'això, res queda de la María José Campanario més brava i la seva activitat internàutica de matinada ha desaparegut per complet, si més no, a ulls dels seus seguidors, que cada nit aguanten el somni a canvi de poder alimentar-se de nous capítols de les arrencades de l'odontòloga.

Fins ahir, dimecres, tots ens preguntàvem pel motiu que havia fet que la Campanario hagi deixat de posar llenya al foc en tota aquesta batalla pública, però María Patiño ha demanat parlar i revelar les claus de la seva investigació, una investigació que vindria a aclarir l'impol·lut silenci en què es troba la dona de Jesulín.

Molts consideren que María José ha callat per desig del seu marit, que vol acabar com més aviat amb l'escàndol que s'està despertant entre la mare de la seva filla Andrea i que s'enfronta directament amb la seva actual dona. Però María ha anat més enllà i ha aportat un motiu de molt més pes i que ha sorprès a tothom.

Sembla que l'equip jurídic de María José hauria recomanat a la seva clienta que frenés amb l'exposició pública de la seva família, ja que la seva filla menor estaria a prop de complir els divuit anys, una dada que podria suposar un gran daltabaix per al seu nucli familiar.

La col·laboradora hauria caigut en la seva trampa, ja que va afirmar que ella no havia vist la resposta de Belén perquè no veu 'Sálvame', i que les reaccions li van arribar per boca de la seva filla. Una filla que si segueix estant en l'ull de l'huracà, podria canviar els píxels de la seva cara en cada aparició que fa, per tenir periodistes i fotògrafs seguint-la a cada minut.

María José vol preservar l'anonimat de la seva filla

Per evitar això, María José, recomanada pels seus lletrats, hauria decidit frenar la guerra mediàtica amb Belén Esteban, per així preservar el dret de l'anonimat de la seva filla i que perdria si ella decideix ficar a l'encara menor en tot aquest entorn mediàtic. Sense fer comparacions, Belén Esteban va saber fer molt bé això i ha aconseguit un cert anonimat cap a la seva filla Andrea.

Que si bé és cert que li posem cara, és molt complicat veure imatges seves i els periodistes respecten aquesta condició no seguint-la pel carrer i tampoc publicant dades referides als seus amors i altres assumptes d'índole personal. El temps ens dirà si Andrea segueix estant en silenci o si decideix fer un pas més per defensar la seva mare davant els atacs de la dona del seu pare, Jesulín d'Ubrique.


Comentaris

envia el comentari