El destre Jesulín de Ubrique amb la seva esposa, María José Campanario

Julia, la filla de Jesulín i Campanario, trenca el silenci sobre Belén Esteban

La jove, que té 17 anys, ho ha fet via xarxes socials


Jesulín d'Ubrique, María José Campanario i Belén Esteban són els tres noms que més sonen a hores d'ara a la premsa rosa. I tot perquè les dues dones, actual dona i exparella respectivament del torero, estan protagonitzant un fort enfrontament.

La carta que la dona del destre ha dedicat en un grup privat de Facebook a la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat el detonant. I això ha donat lloc a insults i fins i tot a un intercanvi d'advertències sobre revelar informacions impactants. Ara tothom es troba opinant d'aquest conflicte i també ho ha fet Julia, la filla de Jesulín i María Jose. La jove s'ha manifestat, a la seva manera, a través de xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Julia, la gran desconeguda

Julia Janeiro Campanario és una jove de 17 anys que és una gran desconeguda per a la majoria, precisament per ser menor d'edat, però, tot i això, molt aviat complirà els 18 anys i això pot canviar.

Està cursant els seus estudis de Batxillerat en un centre de Nova York i, com la majoria de les persones de la seva edat, és una veritable apassionada de les xarxes socials. Mostra d'això és que és molt activa tant a Twitter com a Instagram, on fa servir com a nom Jules Janeiro.

Precisament en l'última esmentada xarxa social, no dubta a compartir imatges de la seva roba, el seu maquillatge i fins i tot del seu cul. I aquestes deixen clar que és una apassionada de la moda: li agrada anar a l'última. És més, el seu estil s'assembla bastant al de la cantant Rosalía: ungles i pestanyes postisses, monyos alts...

 

Julia opina

Belén Esteban i María José Campanario són les dues protagonistes de l'esmentat conflicte i les que s'han manifestat al respecte. Ni Jesulín d'Ubrique ni Andrea Janeiro, filla d'aquest i de la col·laboradora, han opinat públicament del que ha passat. No obstant això, qui en certa manera sí que ho ha fet ha sigut Julia. 

Les xarxes socials s'han omplert de missatges d'internautes donant el seu punt de vista sobre els fets. I ella ha respost a un usuari, @boticavieja, que ha escrit: «Tant de bo Julia Janeiro que, en dos mesos compleix 18 anys, es converteixi en una 'dark campos' que comenci a anar a platós i posar a la... verd. El meu cap en manera venjança com en les sèries. L'heroïna que Espanya necessita contra King Kong». Aquest missatge ha estat contestat per la filla gran de la Campanar. I ho ha fet dient: «He de riure, em sap greu».

 

Crítiques a la filla de Campanario

Després d'aquestes paraules de Julia, hi ha internautes que li han mostrat el seu suport i que l'han animat a sortir a defensar els seus pares. No obstant això, hi ha altres que consideren que aquestes han estat una falta de respecte. És més, creuen que venen a deixar palès que podríem veure molt aviat a la jove a la televisió, i mostra d'aquestes opinions són missatges com ara aquests:

  • «Li hauria de fer vergonya que el seu pare té una filla a la qual no veu i no atén. Podria tenir empatia amb la seva germana».
  • «El millor de tot és que a la fi a la qual li agradarà la televisió no serà Andrea Janeiro sinó Julia, la qual anirà de plató en plató quan la seva mare tant criticava a Belén. La veritat és que no es pot escopir cap amunt perquè et cau en tota la cara».
  • «Té collons que Andrea, que és la que més sap el que ha viscut, no parli per respecte i aquesta aprofiti la mínima per cridar l'atenció, que té els anys d'un all i sap el que li han explicat, perquè no ho ha viscut».

Serà l'última vegada que Júlia es manifesti al respecte? Caldrà esperar per sortir de dubtes.