YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jacobo, el suposat fill de 'Riverita' i cosí de Kiko Rivera, Cayetano i Fran

Canales Rivera no està disposat que el presumpte fill no es faci la prova de paternitat

José Rivera, Riverita, en una foto compartida a les xarxes socials
Un presumpte fill de 'Riverita' ha trencat el seu silenci | Instagram (@canalesrivera_oficial)

José Rivera, 'Riverita', va morir el passat 22 de gener, i des de llavors circulen tota mena de rumors. Segons s'informa, José podria tenir disset fills en secret, tot i que només se n'han confirmat tres: dues noies de Cadis i un noi que resideix a Castelló. De fet, Jacobo, ha decidit trencar el seu silenci en una entrevista a la revista 'Diez Minutos'. 

Jacobo trenca el seu silenci

La portada de 'Diez Minutos' recull l'exclusiva de Jacobo Moreno Muñoz, el jove de 33 anys que podria ser el fill de 'Riverita'. En la portada apareix un muntatge en què es compara l'aparença física de Jacobo amb la de 'Riverita'. 

Jacobo ha explicat que amb 8 anys, José va reconèixer ser el seu pare. Així mateix, ha assegurat que passava els estius a Barbate, la localitat gaditana de 'Riverita'. De la mateixa manera, no ha dubtat a exposar que uns dies abans que 'Riverita' morís, va viatjar fins allà per estar al seu costat. Precisament en aquesta trobada, José va decidir confessar-se: «Vaig anar a veure'l perquè estava malalt i va dir-me que es penedia de no haver estat més amb mi».

No té dubtes de qui és el seu pare

En aquesta exclusiva, Jacobo ha manifestat que 'Riverita' tenia molt clar que era el seu pare i fins i tot el presentava als seus amics com el seu fill. Tot i això, va negar-se a fer-se les proves de paternitat, però ara Jacobo està disposat a sotmetre's a aquest procés perquè es resolguin els dubtes: «Estic disposat a fer-me la prova de paternitat i ho desitjo, encara que no tinc cap dubte que soc el seu fill».

La trobada amb la seva suposada família paterna

El suposat cosí de Kiko, Fran i Cayetano Rivera també ha explicat com va ser la primera trobada amb la germana de 'Riverita', Teresa. Així, ha assegurat que la va conèixer quan va anar a visitar al seu pare abans de morir: «Teresa Rivera em va rebre molt freda». Tot i això, ha manifestat que en la següent ocasió no va ser així: «La segona vegada que vaig coincidir amb ella em va fer una abraçada davant del meu pare, però crec que no va ser sincera».

De la mateixa manera, també ha explicat que va conèixer al seu cosí Canales Rivera i que «em va preguntar a què em dedicava, de què vivia, on i com, si tenia fills... Semblava un jutge». Per una altra banda, Canales Rivera ha estat entrevistat per a la revista 'Look' i ha manifestat que «hem d'anar una mica més a poc a poc i haurà de fer-se les proves de paternitat. I si és el seu fill, tots feliços, però mentre no es demostri no és fill secret ni res».

Per aquest motiu, ara s'està esperant que Jacobo se sotmeti a la prova de paternitat per conèixer si és o no fill del germà de Paquirri. Si ho és, tindria una nova família i dret a rebre un percentatge de l'herència.


Comentaris

envia el comentari