Gir en la salut de Sara Carbonero: Parla l'entorn de la periodista

Els familiars de la periodista desmenteixen que hagi estat intervinguda per una recaiguda del càncer maligne d'ovaris

Imatge d'arxiu de Sara Carbonero
Els familiars de Sara Carbonero han desmentit la recaiguda del càncer maligne d'ovaris | Redacció

Recentment informàvem que Sara Carbonero havia estat intervinguda quirúrgicament per una recaiguda del càncer maligne d'ovaris que van diagnosticar-li l'any 2019. No obstant això, el seu entorn familiar ha desmentit que el motiu de l'operació hagi estat aquesta malaltia.

Segons informa el portal de notícies 'Yotele', Sara Carbonero ha passat per quiròfan per un altre motiu. Tot i això, el cercle més proper de Sara Carbonero no ha volgut revelar el motiu pel qual la dona d'Iker Casillas ha estat intervinguda. 

Afortunadament, l'operació ha sortit bé i la model està evolucionant favorablement a la Clínica Universitat de Navarra a Madrid. Aviat podrà recuperar la seva vida normal i reincorporar-se a la secció que presenta a Radio Marca.

La preocupació a la cara d'Iker Casillas

Tot i les bones notícies sobre l'estat de salut de la periodista, les cares dels seus éssers estimats reflecteixen preocupació. Des que va haver de ser hospitalitzada, a la model no li ha faltat la companyia i amor de la seva mare, la seva germana, el seu marit i algunes de les seves millors amigues.  

La periodista no ha estat sola en cap moment i, possiblement, és per això que ha estat molt optimista. De fet, va publicar un missatge a Instagram en què demostra la seva actitud positiva davant aquest petit obstacle. 

Encara que s'ha rumorejat sobre la crisi matrimonial de Sara Carbonero i Iker Casillas, l'exfutbolista ha volgut demostrar que segueix cuidant de la seva dona. Després de compartir la felicitació d'aniversari amb la qual ha aconseguit trencar amb tots els rumors, el madrileny ha deixat clar que segueix sent el suport incondicional de la model. 

L'exporter ha visitat a la seva dona a l'hospital i s'ha mostrat bastant molest amb la presència de les càmeres i de la premsa en un moment tan difícil com aquest. La revista 'Semana' ha publicat una imatge on se'l veu molt afectat per la situació. «Està fet pols», han assenyalat.

Isabel Jiménez, un dels grans suports de Sara Carbonero

Iker Casillas no ha estat l'únic que ha anat a la Clínica Universitat de Navarra per estar amb Sara Carbonero. La periodista Isabel Jiménez, que ha aparegut molt seriosa, també ha volgut donar suport a la seva gran amiga. 

Es van conèixer fa deu anys treballant en la mateixa cadena com a presentadores, i des de llavors han establert una gran amistat. Fins i tot han anat juntes de vacances en diverses ocasions i s'han fet companyia en els moments més difícils. 


Comentaris

envia el comentari