L'aliat que ha trobat Andrea Janeiro per a aturar la seva mare, Belén Esteban

La família Janeiro deixa a María José Campanario completament sola per donar suport a Belén Esteban

Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'
Andrea Janeiro i Miguel Marcos intenten frenar el comportament de Belén Esteban | Europa Press

Belén Esteban torna a estar en el punt de mira després de molts anys sense protagonitzar un conflicte amb la família Janeiro. Ara bé, aquesta vegada ha estat María José Campanario qui ha fet esclatar de manera inesperada la guerra contra la col·laboradora de 'Sálvame'.

La dona de Jesulín de Ubrique ha publicat una carta en què critica a Belén Esteban i, evidentment, la col·laboradora ha estat molt contundent amb la seva resposta. Belén ha demanat que no parli més sobre ella i, a més, l'ha amenaçat en fer públic un fet que podria enfonsar a María José. 

Tot i això, l'odontòloga està disposada a seguir i Belén Esteban esclata diàriament al plató de 'Sálvame'. No obstant això, la col·laboradora pot presumir de comptar amb el suport de les dues persones que més estima: el seu marit i la seva filla.

Andrea Janeiro i Miguel Marcos sempre donant suport

Ja fa uns anys que Belén Esteban ha format una família amb la seva filla i el seu marit, Miguel Marcos. Encara que Andrea no conviu amb ells, és el suport incondicional de la seva mare. 

A casa de Belén Esteban són conscients del que suposa viure aquest conflicte amb María José Campanario. És per això que Belén no ha dubtat en explicar que Miguel i Andrea l'aconsellen perquè sigui més curosa amb les seves intervencions.

«El meu marit, Miguel, quan estic malament a la televisió, m'envia missatges dient-me que estigui tranquil·la. Quan arribo a casa el meu marit i la meva nena em diuen el que faig malament», ha explicat Belén. «El meu marit em dona més canya, està més pendent. No sempre m'aplaudeixen. Un cop vaig passar-me amb Lydia i van dir-me que havia de demanar-li perdó», ha manifestat deixant clar que Miguel i Andrea no es tallen ni un pèl en dir-li el que pensen.

Amb tot això, s'ha destacat que segurament Jesulín de Ubrique no seria tan bon marit com Miguel. La col·laboradora de 'Sálvame' agraeix el tracte del seu marit, però sobretot de la seva filla.  

El suport inesperat dels Janeiro

Tothom coneix la vida de Belén Esteban. De fet, ha estat ella mateixa qui ha explicat tots els moments que ha viscut amb Jesulín de Ubrique i la seva família. Tot i això, feia molt temps que no protagonitzava un enfrontament amb María José Campanario.

Segons ha publicat 'Lecturas', la família Janeiro també dona suport a Belén Esteban, deixant a María José Campanario completament sola. La família política de l'odontòloga no està gaire d'acord amb els atacs que li ha dedicat a Belén i asseguren que està obsessionada amb la col·laboradora de 'Sálvame'. 

Tal com s'informa des de la revista, els Janeiro no s'atreveixen a fer públic el seu posicionament per por a Maria José i fins i tot assenyalen que Jesulín de Ubrique tampoc aprovaria l'inesperat comportament de la seva dona. Malgrat tot, l'odontòloga assegura no penedir-se de res.

És cert que María José va eliminar la carta en què criticava a Belén, però això no vol dir que hagi fet un pas enrere. Algunes fonts de la revista 'Hola!' afirmen que María José es reafirma en les seves declaracions i que no es penedeix perquè «vaig arribar al límit».


Comentaris

envia el comentari