La falsa filla de Joan Carles I que va arribar a liderar una secta a Espanya

Ja són moltes les persones que han declarat ser fills biològics de Joan Carles

El Rei Joan Carles I molt seriósDiverses persones han reclamat ser considerats jurídicament com a fills de Joan Carles I | GTRES

Els escàndols de Joan Carles I i les seves conegudes relacions extramatrimonials durant el seu regnat han perjudicat greument la seva imatge, sorgint diverses persones a tot el món que diuen ser fills del rei emèrit.En alguns casos, els presumptes descendents de Joan Carles I han arribat a interposar demandes de paternitat per a ser reconeguts com a fills de ple dret, a la mateixa altura que Cristina, Helena i Felip VI.

Els suposats fills il·legítims de Joan Carles 

És el cas d'Albert Solá, un home català de més de 60 anys que fa anys que sostè que és fill del rei emèrit.

L'home fins i tot va revelar fa uns mesos el resultat d'unes proves d'ADN que li van ser realitzades en 2007 i que haurien certificat la compatibilitat total amb el pare de Felip VI, encara que el Tribunal Suprem les va rebutjar com a proves en el judici perquè les mostres es van prendre sense el consentiment de l'aleshores rei d'Espanya.

A causa de la seva increïble semblança física amb Joan Carles I i els Borbons en general, el cas d'Albert Solá és el que més ha transcendit a la premsa, encara que no és l'únic. Una dona d'origen belga anomenada Ingrid Sartiau també va donar a conèixer fa uns cinc anys, quan va venir a Espanya, la seva història en televisió.

La seva primera demanda de paternitat contra el rei emèrit va ser acceptada, encara que finalment el Tribunal Suprem va decidir arxivar el cas i no una prova d'ADN que pogués confirmar o desmentir la versió de la dona belga. 

Però més enllà d'aquests casos que han tingut repercussió mediàtica perquè han arribat als tribunals, també hi ha altres persones menys serioses que han utilitzat el nom del rei per a estafar.

Ana María, la filla falsa de Juan Carlos que ha estafat a través d'una secta

És el cas d'Ana María, una dona Navarresa de 50 anys que porta detinguda des del passat 21 de desembre per presumptes delictes d'estafes que porta acumulant des de fa dos anys.

La dona s'aprofitava de la seva malaltia i s'inventava històries per a estafar a persones amb diners que confiaven en ella, entre elles assegurava ser filla il·legítima del rei, una posició privilegiada que li permetia accedir a 'gangues' immobiliàries que oferien a potencials clients pel 20% del seu valor.

Tal com descobriria la Guàrdia Civil, la dona i 9 persones més formaven una organització criminal d'estafa piramidal que en l'operació 'Oportunidad 2020' podria haver estafat 4 milions d'euros a més de 100 víctimes, segons recull 'Ok Diario'.

Però més enllà d'estafar a través de l'especulació amb immobles, les últimes imatges difoses en 'El programa de Ana Rosa' revelen que la falsa filla del rei emèrit també actuava com a guru o líder d'una secta.

En les imatges es pot veure a l'ara condemnada asseguda en una cadira de rodes, amb un hàbit morat i en una espècia de cerimònia rebent als seus seguidors, que es van acostant al 'tron' d'Ana María per a rebre la seva benedicció.

La dona està situada en el centre del ritual rebent homenatge per part dels seus seguidors, que fins i tot arriben fins a agenollar-se als seus peus. Li juren lleialtat, protecció i després es fundin amb el seu líder en una abraçada que forja el vincle entre tots dos.

Concretament, podem veure el cas d'un senyor, vestit de vestit, que s'acosta a ella i li jura lleialtat a la filla falsa del rei emèrit. «Juro pel meu honor protegir a Mercedes del grup 'Ángel' i defensar als meus cignes», li diu l'home a Ana María, qui és coneguda pels seus seguidors sota el nom de Mercedes.


Comentaris

envia el comentari