Els reis, la infanta Sofia i la princesa Elionor

Una familiar del rei Felip VI, implicada en un accident domèstic

Es tracta de la cosina política del rei Felip Tatiana Blatnik, la princesa consort de Grècia, que el passat cap de setmana es va fer un tall profund cuinant

Durant el passat cap de setmana, la cosina política de Felip VI va patir un dolorós accident domèstic que li ha provocat un important tall en el dit. Es tracta de Tatiana Blatnik, coneguda popularment com a Tatiana de Grècia, d'on és princesa consort després del seu casament amb el príncep Nicolás de Grècia, tercer fill del rei Constantí II i la reina Ana María de Grècia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La neboda política de la reina Sofia i, per tant, cosina política del rei d'Espanya per part materna, ha tingut un dramàtic contratemps que ella mateixa ha relatat a les seves xarxes socials.

Encara que forma part de la monarquia grega, Tatiana Blatnik sempre ha mostrat la seva proximitat amb el poble a través de les seves xarxes socials, on es manté molt activa.

La princesa d'origen veneçolà ha intentat modernitzar la institució monàrquica que presideix amb una intensa activitat en xarxes, especialment en el seu compte d'Instagram on té més de 48.000 seguidors. Precisament, la dona del príncep Nicolás de Grècia ha donat tots els detalls del seu fatídic accident domèstic a través d'una publicació i dues stories en Instagram.

Tal com ha explicat la mateixa víctima del contratemps, tot va succeir durant el cap de setmana quan Tatiana es disposava a cuinar, però el que va començar sent una entretinguda activitat culinària finalment es va acabar convertint en una visita d'urgències a l'hospital.

«Potser massa emoció en la cuina aquest cap de setmana i vaig acabar a la sala d'emergències», començava relatant Tatiana de Grècia abans d'agrair a tot l'equip sanitari per l'atenció rebuda en el centre hospitalari.

Tatiana de Grècia passa per quiròfan 

Malgrat que la cosina de Felip VI començava relatant la història amb molt de sentit de l'humor i una mica d'ironia, la veritat és que finalment el tall va ser bastant profund i dolorós. Tant és així que Tatiana de Grècia va haver de passar per quiròfan, sent la seva primera intervenció quirúrgica, segons ella mateixa ha explicat.

«Molt agraïda amb l'increïble equip que em va fer sentir segura mentre em guiaven a través de la meva primera cirurgia i em van posar el meu primer guix (malgrat la meva insistència, necessitava la meva mà i no el volia)», assegurava la veneçolana, deixant en evidència la seva rebel·lia davant el tractament pautat pels metges.

Encara que la dona del príncep Nicolás de Grècia encara paitex les conseqüències emocionals de l'ensurt després de l'incident, també està molt contenta i agraïda per estar sana. A més, afronta el procés de recuperació amb molt d'ànim i es considera afortunada per tenir el guix durant només tres setmanes.

«Molt agraïda de sentir-me saludable (i només haver d'usar això durant tres setmanes)», escrivia en la mateixa publicació.

Finalment, presumint del seu bon sentit de l'humor i la seva positivitat, la cosina del rei Felip VI ha compartit amb els seus seguidors una sèrie de consells que ha après després de l'incident sofert durant el cap de setmana.

«Irònicament, avui és #MindfulMonday i me'n vaig amb aquestes lliçons: 1. Sigues conscient, especialment en la cuina!. 2. Dona valor a tot el que té, fins i tot dels polzes! Mai m'havia adonat de quant usem els nostres polzes, fins ara! 3. Posa una mica d'energia positiva per a començar la setmana», assenyalava la princesa consort de Grècia en les seves xarxes socials.

La publicació s'ha omplert de missatges d'ànim per part dels seus seguidors, tant persones anònimes com altres membres de la reialesa. És el cas del príncep hereu, Pau de Grècia, que li desitja una ràpida recuperació a la seva cunyada i anima la veneçolana a posar al seu marit, el príncep Nicolás, a cuinar, un comentari en to d'humor.