El missatge d'Iker Casillas a Sara Carbonero que està corrent com la pólvora

La periodista va ser novament ingressada després de recaure del càncer d'ovaris que li van detectar el 2019

Iker Casillas i Sara Carbonero
El missatge d'Iker Casillas a Sara Carbonero que està corrent com la pólvora | GTRES

El missatge d'Iker Casillas a Sara Carbonero pel seu aniversari el passat 3 de febrer ha cobrat un gran significat ara, després de l'ingrés hospitalari de la periodista a causa d'una recaiguda del càncer d'ovaris que li van detectar el 2019.

Les paraules que l'exfutbolista del Reial Madrid va dedicar a la seva dona corren com la pólvora a les xarxes socials, on els usuaris s'han adonat que no van ser termes emprats a l'atzar. «37 hiverns. Moltes felicitats!! El ball segueix... cal ballar fins al final!!», escrivia fa una setmana Iker Casillas al seu compte d'Instagram per felicitar la mare dels seus fills el dia del seu 37 aniversari.

 

El missatge ocult de la dedicatòria d'Iker Casillas a Sara Carbonero pel seu aniversari

Ja en aquell moment, els mitjans de comunicació es van fer ressò de l'especial dedicatòria que Iker Casillas havia dedicat a Sara Carbonero a causa dels rumors de crisi en la parella que havien sorgit recentment. Però, amb aquest bonic missatge, que va acompanyar en una publicació al costat d'una fotografia de Sara Carbonero a la platja, l'exporter ha tancat immediatament els rumors de crisi i va mostrar el seu suport absolut a la seva parella després de recaure de la seva malaltia.

Tot i que fa una setmana no ens vam adonar el missatge ocult en la publicació perquè no coneixíem la notícia de la recaiguda de la periodista, ara si podem veure que a què es referia Iker Casillas amb la frase «el ball segueix... cal ballar fins al final!». L'exjugador de futbol només volia demostrar-li a la seva parella que estaria al seu costat per enfrontar aquest nou cop junts i lluitar fins al final.

L'estat de salut de Sara Carbonero després de recaure en la seva malaltia

Tal com va revelar la revista 'Semana', Sara Carbonero està de nou ingressada a l'hospital per culpa del càncer d'ovaris que li van detectar fa dos anys. Sara Carbonero va començar la seva batalla contra el càncer el maig de 2019, quan va ser operada d'un tumor maligne a l'ovari. Llavors, la periodista va explicar que s'enfrontava a una malaltia que havia estat agafada a temps pels metges.

Després de sotmetre's a un dur tractament de quimioteràpia i confirmar la seva recuperació, era lògic que ningú s'esperés aquesta recaiguda. D'aquesta manera, la periodista hauria estat ingressada divendres passat a la Clínica Universitat de Navarra de Madrid, on li haurien fet una intervenció quirúrgica de la qual han transcendit pocs detalls.

Afortunadament, segons ha avançat la revista 'Hola!' després de consultar algunes fonts properes, l'operació ha estat tot un èxit i, tant l'entorn de la periodista com els mateixos metges es mostren molt optimistes pel pronòstic de la malaltia. Des de la intervenció, la periodista es troba encara ingressada al centre, on no ha estat sola ni un sol minut, ja que el seu cercle més proper ha estat fent torns per acompanyar-la en aquests moments tan difícils.

En els voltants a l'hospital, les càmeres de la revista 'Semana' han captat a la mare i la germana de la periodista, la seva gran amiga Isabel Jiménez i, especialment, al seu marit Iker Casillas entrant i sortint del centre amb un rostre de visible preocupació. De moment, la periodista no ha volgut fer cap referència al seu estat de salut en xarxes socials.

Sara Carbonero ha volgut ser discreta a l'hora de portar la seva malaltia, però també és conscient de la preocupació que genera en els seus seguidors i, per aquesta raó, la periodista ha reaccionat en el seu perfil d'Instagram. Així, després de conèixer la notícia de la seva recaiguda, ha compartit una cançó plena de positivitat que tranquil·litza enormement als seus més de 3 milions de seguidors.

La cançó triada va ser 'Espíritu Santo', del grup Delafé y las Flores Azules, un tema que ens convida a ballar en els moments més difícils de la vida. «I van sonar les trompetes de la mort i la gent es va posar a ballar» o «perquè ballant fins a l'esperit sant es posa tou» són algunes frases que ressonen amb força en la cançó.


Comentaris

envia el comentari