Iker Casillas i Sara Carbonero

Sara Carbonero, ingressada en una clínica de Madrid per una recaiguda del seu càncer

La periodista, que està acompanyada pel seu marit Iker Casillas, va ser operada el passat divendres

La periodista Sara Carbonero està ingressada des del passat 5 de febrer —dos dies després de celebrar el seu 37 aniversari— a la Clínica Universitat de Navarra de Madrid a causa d'una recaiguda del càncer d'ovaris que li van diagnosticar el maig de 2019. Ho ha avançat el diari 'ABC', que ha assegurat que el seu marit, l'exfutbolista Iker Casillas, està pendent d'ella en tot moment i l'acompanya en aquest nou tràngol.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons el citat mitjà, la periodista ha requerit un nou pas pel quiròfan del qual ja s'està recuperant. En aquest sentit, el seu entorn s'ha mostrat optimista davant aquest contratemps i la previsió és que Sara Carbonero pugui reincorporar-se la pròxima setmana al programa 'Que siga el baile', el seu nou projecte radiofònic a Radio Marca que va iniciar fa poques setmanes. 

Un càncer detectat el maig de 2019

La periodista va ser diagnosticada d'un càncer d'ovaris el maig de 2019, sent operada a la Clínica Ruber Internacional de Madrid, on Carbonero ha estat fent el seguiment i revisions de la malaltia. En aquell moment, després de passar pel quiròfan, va explicar que «afortunadament s'ha detectat molt a temps, però encara em queden uns mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent».

Aquest tractament, en què se li va administrar quimioteràpia, va acabar el novembre de 2019 i des de llavors ha anat fent revisions periòdiques de seguiment. Precisament, el maig de 2020, un any després del diagnòstic, Carbonero va decidir mostrar-se amb el cabell curt.

La celebració del seu aniversari

El passat 3 de febrer, Sara Carbonero celebrava el seu 37 aniversari, un dia molt emotiu per a la periodista, que va voler compartir l'assenyalada data amb els seus seguidors de les xarxes socials. «Avui em deia una bona amiga que cal celebrar sense mesura, que la vida és una espelma bufada i un etern desig. Jo tinc molt clar el meu», escrivia al seu perfil d'Instagram.

Iker Casillas també va voler fer públic la seva estima i amor cap a la seva dona, en un moment en què molts mitjans parlaven de rumors de divorci. L'exfutbolista va publicar a les seves xarxes socials una fotografia de Sara Carbonero, acompanya del següent text: «37 hiverns. Moltes felicitats! El ball segueix... Cal ballar fins al final».