«No ho penso permetre»: Fortes paraules enmig de la guerra Esteban-Campanario

Belén defensa la seva filla davant els atacs de la dona de Jesulín de Ubrique

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
«No ho penso permetre»: Fortes paraules enmig de la guerra Esteban-Campanario | Telecinco

Després de diversos anys sense que Belén Esteban es pronunciés sobre la vida de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, la carta de l'odontòloga publicada a altes hores de la matinada a les seves xarxes socials ha fet que Belén salti de nou amb tota l'artilleria.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Que jo vull tranquil·litat, si ella vol seguir, que segueixi, està en el seu dret, però que després s'atengui al que jo contesti», confessava la col·laboradora de 'Sálvame' en la seva última aparició televisiva. Belén Esteban ha tornat amb tot i més, li ha canviat el sobrenom a la Campanario, que ara li ha posat 'La Jose' per dirigir-se a ella.

«Fa temps que no vull tenir cap relació amb aquesta persona. Ni per bé, ni per malament». Belén Esteban no s'ha tallat a l'hora de contestar a María José Campanario, àlies 'La Jose'. La col·laboradora de 'Sálvame' no es callarà si la dona del pare de la seva filla segueix atacant-la com fa uns dies. «El que no penso permetre és que es falti a la meva dignitat ni a la d'una altra persona», assegura la 'Princesa del poble'.

Si hi ha una cosa que ha cridat l'atenció en aquest nou enfrontament entre Belén Esteban i Campanario han sigut els seus discursos en el 'Deluxe', batejant a María José Campanario com 'La Jose'. El curiós malnom que li ha posat a la dona de Jesulín ha estat 'trending topic' cada dia que Belén l'ha anomenat així en el seu programa: «És 'La Jose' per a mi. I el meu marit és Miguel, i no 'El Migue'. Doncs així, 'La Jose'», explicava Esteban davant la mirada atònita de Paz Padilla.

«La guerra ha acabat», segons Jesús Manuel

El col·laborador Jesús Manuel Ruiz acudia a 'Sálvame' aquest dilluns, 8 de febrer, per parlar de tot el que sap sobre María José Campanario, i és que va ser el periodista qui va conèixer les impressions de l'odontòloga després de la polèmica publicació a les seves xarxes socials. «Jo crec que la guerra, per part d'ella, ha acabat aquest matí», deia ahir el col·laborador. Segons ell, algunes fonts  que ha consultat en les últimes hores li han confirmat que Campanario no seguirà aquesta nova guerra contra Belén Esteban.

D'altra banda, Kiko Matamoros també informava sobre l'assumpte d'Esteban-Campanario i apuntava que, segons havia pogut assabentar-se ell, dissabte va parlar amb el seu advocat i per això és possible que fos el mateix lletrat qui dilluns li aconsellés frenar aquesta disputa amb l'exparella del seu marit .

Paz Padilla també mostrava el seu interès per la raó de Campanario d'aturar aquesta guerra amb Belén, i li preguntava a Jesús Manuel si reculava per la informació compromesa que Esteban té al seu mòbil. Com a resposta a la presentadora, el col·laborador va opinar que no pensa que aquest hagi estat el motiu.

De María José Campanario a 'La Jose'

Al llarg dels anys, María José Campanario ha canviat de sobrenom en algunes ocasions. Si durant molt de temps, a l'esposa de Jesulín se li ha conegut pel seu nom de pila, hi va haver un punt d'inflexió en què això va canviar. L'odontòloga castellonenca es feia un perfil a Facebook per poder parlar sense embuts de la seva vida i es rebatejava com 'Mery Torres'.

És possible que María José intentés passar desapercebuda en aquesta xarxa social amb aquest nom, però finalment no va poder aconseguir el seu propòsit: tenir el seu propi perfil anònim per escriure tot el que passés pel seu cap. Després del succeït en l'última setmana, segur que a partir d'ara té més cura amb el que puja a la xarxa.


Comentaris

envia el comentari