Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda presentant 'La isla de las tentaciones 3'

Sandra Barneda atura els peus a Nagore: el comentari de mal gust de la col·laboradora

La presentadora de 'La isla de las tentaciones' es va mostrar crítica amb la seva parella en ple directe
Sandra Barneda presentant 'La isla de las tentaciones 3'
Sandra Barneda atura els peus a Nagore: el comentari de mal gust de la col·laboradora | Mediaset

La notícia sobre la futura paternitat de Lester i Patricia revoluciona el plató de 'La isla de las tentaciones'. El dilluns 8 de febrer, la parella que es va conèixer en la segona edició del 'reality' sorprenien a tots amb la bona nova: «Ens vam endur una sorpresa», explicava el canari davant la pròxima arribada del seu primer fill. Semblaria que tant Lester com Patri no esperava formar una família tan aviat, però han rebut la notícia amb il·lusió.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Sandra Barneda recrimina en directe a Nagore pel seu desafortunat comentari 

Des del plató del debat de 'La isla' es va especular sobre la identitat dels futurs pares abans que es conegués. Nagore Robles, qui mai es va creure la història d'amor de Lester i Patricia, no es va mossegar la llengua en opinar sobre la gran notícia que es donaria en qüestió de minuts: «Jo espero que no es tracti d'un embaràs de Lester i Patri perquè que es reprodueixi aquesta gent ja em preocupa», va deixar anar sense cap mena de mirament.

Sense poder creure les paraules que havien sortit de la boca de la seva noia, Sandra Barneda es va dirigir a ella per cridar-li l'atenció pel desafortunat comentari i parar-li els peus: «Què és això que es reprodueixi aquesta gent? Aquest comentari és molt... », li va dir, deixant clar que no compartia la seva opinió i recriminant-li la seva actitud. «Ho dic perquè un nadó necessita estabilitat i una família estable, aquests dos porten des de l'estiu i ja ho han deixat 80 vegades», es justificava la basca.

No obstant això, Nagore Robles va fer cas i res més conèixer que, efectivament, eren Lester i Patricia els que estaven esperant un nadó, la col·laboradora va esclatar: «Mare de Déu! No és veritat! Em mato ara mateix. Jo em mato, jo em mato», exclamava sense sortir de la seva sorpresa.

La difícil tasca de Sandra Barneda quan coincideix amb Nagore

La veritat és que per a la finalista del Premi Planeta no resulta gens fàcil controlar l'ímpetu del qual Nagore Robles fa gala al plató. Mentre que Sandra és molt més prudent en les seves declaracions, la col·laboradora de 'MHYV' no es talla un pèl en dir obertament el que opina sobre els concursants que participen en els 'realities' on ella exerceix de col·laboradora.

En més d'una ocasió, Barneda ha hagut de parar-li els peus a la seva noia de la millor manera possible. Una tasca complicada tenint en compte el caràcter de la basca i la forma en què ella es lliura a cada aparició televisiva. Nagore Robles no mesura les seves paraules i molt menys les conseqüències que aquestes puguin portar, o si ho sap, poc li importa.

I és precisament aquesta frescor la que fa que la col·laboració de Robles sigui imprescindible. Tot i això, deixant picabaralles televisives a una banda, tant Sandra com Nagore saben que tot es deu a la feina i que el que passa al plató es queda al plató.

Un comentari que arriba enmig de la polèmica

El comentari que Nagore Robles va realitzar sobre la futura paternitat dels concursants de 'La isla de las tentaciones' ha arribat just quan la col·laboradora i Sandra Barneda es van convertir en notícia fa unes setmanes després que la revista 'Diez Minutos' assegurés que les dues estaven iniciant un procés per convertir-se en mares.

La notícia va revolucionar tant els mitjans de comunicació com les xarxes socials on els seus seguidors les animaven en el seu desig de formar una família. L'enrenou va ser tal, que tant Sandra Barneda com Nagore Robles van haver de desmentir la notícia mitjançant un comunicat oficial, on afirmaven que és «una invenció de la imaginació dels responsables de les seves publicacions» i que emprendrien mesures legals.