Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

El mal tràngol de Manuel a 'La isla' que ha deixat tots els espectadors bocabadats

La jove Fiama ha jugat les seves cartes també en el programa del moment a Telecinco

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs
El mal tràngol de Manuel a 'La isla' que ha deixat tots els espectadors bocabadats |Catalunya Diari

Els noms de Fiama i Manuel són dos dels que més sonen ara mateix a 'La isla de las tentaciones'. Això és degut al fet que, encara que ell té parella (Lucía), no ha dubtat a besar-se amb la temptadora.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

No obstant això, no ha estat amb l'única soltera amb la qual ha fet un pas més. I és que també s'ha enrotllat amb Stefany i, a més, en la mateixa nit que amb la nouvinguda. Però això sí, aquesta no l'hi posarà gens fàcil a l'andalús, ja que Fiama ja ha dut a terme la seva venjança.

L'arribada de Fiama a 'La isla de las tentaciones 3'

Sense cap dubte, l'arribada de Fiama, exconcursant de la primera edició de 'La isla de las tentaciones', ha estat un revulsiu, concretament per a Manuel, que fins aquell moment semblava estar centrat en Stefany, encara que no acabava de fer un pas més enllà de l'amistat.

El que va succeir és que quan va veure entrar a Fiama en la vila es va quedar estupefacte. El motiu? Que just uns dies abans havia comentat als seus companys que li encantava aquesta dona. Per aquest motiu, res més veure-la sembla que es va proposar que havia de conquistar-la. Sí, que no podia perdre l'oportunitat que el destí li oferia.

El petó amb Manuel, el moment més inesperat

Durant l'última festa hem vist que els nois s'han deixat anar molt més i que van acostant-se de forma més clara a les temptadores. Una festa en la qual, sens dubte, la gran protagonista ha sigut Fiama. La jove va estar en tot moment en el punt de mira de Manuel i, encara que aquest es trobava conversant amb Stefany, no deixava de mirar la nouvinguda. És més, sembla que fins i tot es mostrava una mica gelós que aquesta estigués tot el temps amb Jesús, el xicot de Marina.

Les imatges ens han mostrat al xicot de Lucía sense perdre de vista a Fiama i fins i tot posant cara de disgust quan reia i s'ho passava bé amb el seu company. Tanmateix, en el moment que va veure que la jove es va quedar sola, no va dubtar a acostar-s'hi. Aquí va començar el seu 'roneo', les seves indirectes, les seves carícies despistades i fins i tot la seva declaració. Sí, va deixar patent que sentia molta atracció per ella i que podia fer-li caure en la temptació.

Tota aquesta xerrameca i, sens dubte, l'alcohol van fer que Manuel portés a un racó de la vila a Fiama. I allà, pensant que les càmeres no els veurien, es van deixar portar i van acabar fent-se petons de forma apassionada. Uns petons que no serien els únics per a ell. Perquè, poc després, també els va tenir amb Stefany.

La venjança de Fiama

Si alguna cosa ha demostrat Fiama en el seu pas per 'MYHYV' i, fins i tot per 'La isla de las tentaciones', és que té un fort caràcter. Precisament aquesta circumstància és la que ha portat al fet que, a la seva manera, s'hagi 'venjat' del doble joc de Manuel. De fet, ella té clar que no l'hi posarà gens fàcil a l'andalús i, per això, a la festa li va donar un 'zasca' evident.

Així, durant el joc 'Veritat o Atreviment', se la va obligar que fes un petó al noi que més li havia agradat de la casa. L'hi va donar a Manuel? Ni de bon tros. La seva opció va ser Jesús, a qui va besar de manera intensa, suscitant la cara d'incredulitat del nuvi de Lucía. D'aquesta manera, va deixar-li clar que no té res guanyat amb ella i, és més, li va demostrar que també ella pot tenir doble joc.

Les conseqüències

Així tot, caldrà esperar per veure com continua la relació de Fiama i Manuel, encara que el seu petó ja ha portat conseqüències. Aquestes no han sigut altres que la incredulitat de Stefany o l'enuig entre la nouvinguda i Carla, que va sortir en defensa de la temptadora. Això sense passar per alt que Jesús va esbroncar al seu company per haver-se enrotllat amb dues noies sense pensar en el mal que pot fer-li a la seva noia.