El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros sorprèn amb la seva opinió sobre un temptador de 'La Isla': «Té un...»

El col·laborador ha confessat en diverses ocasions la seva atracció per altres homes

Kiko Matamoros és un pou de sorpreses. El col·laborador s'ha convertit en un dels imprescindibles de 'Mediaset', apareixent pràcticament cada dia en algun dels programes de la cadena, sent fins i tot habitual veure-ho fins i tot realitzant dobles en un mateix dia, compaginant 'Sálvame', amb 'Viva la vida' i també amb els debats dels 'realities' i els 'Deluxe'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La veritat és que alguns espectadors consideren que s'està cremant la seva imatge i que a la fi sempre acaba opinant el mateix, però la veritat és que el col·laborador sempre acaba sorprenent i aportant una dada que és més sorprenent que l'anterior. L'últim d'aquests moments inèdits els va donar durant uns minuts del debat de 'La isla de las tentaciones', presentat per Sandra Barneda.

La presentadora catalana es trobava presentant a tots els col·laboradors i convidats de la nit, donant la benvinguda especialment a David Araujo, el primer temptador expulsat  que va sortir en la tercera gala, després que el conjunt de les noies decidissin donar-li porta per deixar lloc a un nou temptador.

Al plató feien burla sobre la primera expulsió i va ser llavors quan Kiko Matamoros va decidir fer un pas cap endavant i confessar el que li semblava Araujo. El col·laborador de 'Sálvame' no va tenir problema a treure a la llum l'atractiu que li semblava el jove i fins i tot s'atrevia a anar més enllà. Acabava confessant que el jove «té un 'polvo'», un comentari que el temptador va rebre ruboritzat.

Aquest comentari ha sorprès molts espectadors, però la veritat és que no és la primera vegada que el col·laborador admet públicament que tot i que és heterosexual, ha tingut contacte directe amb alguns nois, un tema que ha posat sobre la taula, però que mai ha acabat de definir per un simple motiu.

El tertulià vol que quan s'assegui a parlar d'aquest tema se li pagui una bona quantitat de diners, una cosa que segur no dubtaran a pagar-li els seus caps si el contingut que promet acaba sent tan sucós com ho són aquests avenços que regala de tant en tant. Recordem que Jorge Javier Vázquez ha confessat, en diverses ocasions, que el col·laborador és un dels seus fetitxes dins el programa i de la cadena.

Una posició que també dona a Kiko Hernández, Antonio Rossi o Abraham García, rostres de 'Mediaset' i que, segons Jorge Javier, en algun moment també li han despertat alguna mena de passió carnal o sentimental, tots ells això sí, per diferents motius.

Així és el temptador David Araujo

Segurament el temptador David Araujo no passarà a la història per ser un dels temptadors més populars del 'reality', ja que han sigut mínimes les vegades que ha estat el centre d'atenció i les seves aparicions han estat en els plànols generals sense protagonitzar cap escena amb les noies que va anar a conèixer en el paradís de l'amor.

Tot i això, i encara que sigui notícia perquè ha estat expulsat, volem dedicar aquesta petita biografia perquè el conegueu una mica millor. Té 29 anys i és nascut a Vigo, es dedica professionalment a la fotografia, però també és un apassionat al món del 'fitness'. A més, es defineix com a artista encara que no sabem ben bé de quina modalitat.

Compta amb més de trenta-tres mil seguidors al seu compte d'Instagram, en què acostuma a pujar fotografies d'alt voltatge lluint tors i també, algunes de les creacions que fa com a fotògraf. Esperem que la fama que li ha donat el programa almenys li serveixi per guanyar nous clients i perquè no, per trobar l'amor entre les seguidores del programa i que ara segurament li comencessin a seguir. Pel que fa a Matamoros, haurem d'esperar al fet que el col·laborador decideixi parlar públicament de les seves visites al món del mateix sexe.