Jesulín de Ubrique dona l'estocada final a Belén Esteban i oblida Andrea Janeiro

El destre ha decidit guardar silenci en la baralla entre la seva dona i la seva exparella

Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid
Jesulín de Ubrique encara no ha declarat res sobre la baralla entre Campanario i Esteban | GTRES

Jesulín d'Ubrique i Belén Esteban han viscut un notable enfrontament des de fa temps per la seva filla, Andrea Janeiro. I és que, pel que sembla, el torero no ha exercit com deuria com a pare.

No obstant això, avui el nom d'aquests tres famosos ha sortit a la llum per un altre motiu. En concret, perquè María José Campanario ha encès una nova metxa en aquesta batalla. I això ha donat lloc a tota mena de retrets i amenaces davant les quals el destre ha actuat. Ho ha fet a la seva manera, això sí.

El conflicte familiar

Una carta que Campanario ha publicat en un grup privat de Facebook ha estat el desencadenant d'aquesta guerra. I és que en aquesta dedicava insults i amenaces a la col·laboradora de 'Sálvame'. Amenaces com, per exemple, que estaria disposada a revelar una informació del passat de la col·laboradora.

En concret, encara que és un secret, sembla que es refereix al fet que revelaria que Belén va ser infidel a Jesulín. I tot amb el propòsit de deixar caure que potser Andrea no és filla del torero.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Davant aquest conjunt de declaracions de María José, Esteban no s'ha quedat callada. Ha respost a ‘Sábado Deluxe' deixant patent que és mentida aquesta deslleialtat i que la seva filla és fruit de l'amor amb Jesulín.

És més, fins i tot ha amenaçat amb demandes i amb revelar dades que té en el seu mòbil. Dades que deixarien en seriosa evidència a Campanario i al seu marit respecte al tracte a Andrea.

Jesulín, la tercera part en discòrdia

Jesulín d'Ubrique s'ha vist ficat de ple en aquest conflicte entre la seva esposa i la seva ex. I ha decidit prendre el silenci per resposta. No s'ha manifestat per a demanar disculpes a Belén ni tampoc a la seva filla.

D'aquí ve que a la seva manera hagi deixat molt clar que sempre està al costat de María José Campanario. I això segur que haurà fet mal especialment a la seva primogènita. D'aquesta manera, haurà sumat una nova desil·lusió més a les quals ha anat reunint tots aquests anys respecte al seu pare.

Què pensa realment Jesulín?

Com hem esmentat, el torero ha preferit no manifestar-se sobre aquest tema per a així recolzar a la seva esposa. No obstant això, pel que sembla, de portes endins de la seva casa la situació és una altra.

Així, s'ha revelat una informació important sobre aquest tema a 'El programa de Ana Rosa'. La periodista Beatriz Cortázar és la que ha dit que ha pogut parlar amb l'entorn de Jesulín d'Ubrique. Ho ha fet per a conèixer com es troba ell davant el que ha succeït. En concret, ha indicat que el torero «té un gran empipament perquè odia aquestes situacions, posa fre. No volia obrir nous fronts i està molt disgustat».

De la mateixa manera, la col·laboradora Paloma García Pelayo ha manifestat que el destre desconeixia la carta escrita per María José Campanario: «Em consta que Jesús Janeiro no sabia absolutament res, li enxampa per sorpresa i li causa estupor perquè això no millora i empitjora les coses».

És més, s'hauria sentit seriosament molest amb la seva dona perquè aquesta polèmica ve a entelar el seu retorn a la televisió. I és que en aquests dies s'estrenarà el programa 'Dos parejas y un destino’, espai en el qual ell serà un dels convidats al costat de Chenoa i Isabel Gemio.

Pel que sembla després del succeït, el destre podria haver demanat a la seva dona que «no parli més, que tanqui tots els perfils i que no parli amb ningú». En aquest sentit, García Pelayo ha exposat que Campanario «ha de solucionar una situació molt complicada. Entenc que no farà cap comentari més i posa tots els assumptes en mans del seu advocat».


Comentaris

envia el comentari