Sorpresa per la parella de Yolanda, la mare de Marina de 'La isla de las tentaciones'

La sevillana ho ha acabat confessant amb qui manté una relació amorosa ara mateix

Marina, participant de 'La isla de las tentaciones'
Sorpresa per la parella de Yolanda, la mare de Marina de 'La isla de las tentaciones' | Catalunya Diari

Des que comencés 'La isla de las tentaciones', Marina s'ha convertit en una de les concursants protagonistes de l'edició pel fet que en pocs dies s'ha besat amb el solter Isaac Torres, tot i tenir aquesta parella (Jesús). No obstant això, qui també ha aconseguit suscitar un gran interès és la seva mare, Yolanda.

c

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per què? Doncs perquè aquesta, fora del programa, ha aconseguit ocupar molt temps en els mitjans, perquè ha cridat l'atenció com és de jove, ja que va tenir a la seva filla amb quinze anys, així com pel seu atractiu. Però, avui aquesta sevillana torna a cobrar protagonisme en els mitjans, i el motiu? Que ha revelat que està sortint amb un 'extentador' de l'esmentat 'reality'.

Yolanda se sincera

Des de fa uns dies estava circulant un rumor, concretament, indicava que Yolanda estava sortint amb un noi que havia participat a 'La isla' i, és més, s'establia que era un jove que havia exercit com a solter.

Ella no va voler manifestar-se al respecte, i no només això sinó que va desmentir a la seva manera la informació a través del seu Instagram, on va contestar a les preguntes dels seus fans i va dir que mai estaria amb un home de l'edat de la seva filla.

Avui, però, sabem que el rumor era cert. Ha sigut la mateixa mare de Marina la qual, després de moltes enraonies, ha volgut explicar la veritat. Així, en un directe a 'Viva la vida' ha acabat confessant que està sortint amb algú. I aquest no és altre que Antonio López Solís, un 'extentador' de l'esmentat 'reality'.

Qui és Antonio López Solís?

30 anys, vuit més que Marina, té Antonio. Aquest és un jove andalús que va participar en la primera edició de 'La isla de las tentaciones', qui va acudir al programa com solter i va intentar enamorar a Susana Molina, que anava amb el seu llavors xicot (Gonzalo Montoya). Tot i això, no va aconseguir el seu propòsit i va acabar l'espai sol. Ara, però, sembla que ha trobat l'amor en braços de Yolanda, que fa poc més d'un any es va separar del seu marit (José Luis), el pare de la seva filla.

D'Antonio sabem que és model i, és més, es va proclamar Míster Elegància en 2018 i va estar entre els sis finalistes de Míster Espanya 2019. Així mateix, en el seu compte d'Instagram es defineix també com a emprenedor i amant de l'esport, el que contribueix al fet que tingui un físic molt cuidat.

Les xarxes socials els han delatat

Encara que ara Yolanda ja ha confirmat la seva nova relació, cal saber que van ser les xarxes socials les quals van descobrir-la. Bàsicament perquè es va poder llegir que s'intercanviaven tota mena de missatges afectuosos en les seves diferents publicacions, on un exemple és el «'My love'» que ella li va dedicar al seu xicot fa uns dies.

De moment, aquesta és tota la informació que s'ha donat a conèixer sobre la parella. Tanmateix, veient l'interès que està despertant, no seria estrany que molt aviat poguéssim veure'ls donant una entrevista a una revista o fins i tot en un programa. Però, mentre arriba aquest instant, Yolanda continua defensant 'aferrissadament' a la seva filla Marina en el seu pas pel 'reality'.

No obstant això, no ho té gens difícil, ja que la infidelitat que està cometent l'audiència no se la perdona i mostra d'això és que en xarxes carreguen contra la jove i també contra la seva mare per justificar-la. Així, hi ha espectadors del programa que han deixat missatges com ara: «Està donant la cara per una filla mal educada i criada sense saber el que és el respecte o la lleialtat».


Comentaris

envia el comentari