Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos després del part de Máximo

El detall que tothom comenta de l'última foto del bebè de Pilar Rubio i Sergio Ramos

La col·laboradora de 'El Hormiguero' ha publicat una imatge que ha deixat sense paraules als seguidors

Imatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos després del part de Máximo
El detall que tothom comenta de l'última foto del bebè de Pilar Rubio i Sergio Ramos | Instagram

Pilar Rubio i Sergio Ramos han aconseguit formar una de les famílies més boniques i estimades del moment al costat dels seus quatre fills i les seves set mascotes. Instagram tira espurnes cada vegada que la presentadora comparteix alguna cosa relacionada amb ells i això és el que ha passat amb una de les últimes fotos que ha publicat la col·laboradora el programa de Pablo Motos.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Les imatges dels seus fills són les que més li agraden als seus seguidors i, per aquesta raó, la madrilenya sempre que pot ens regala moments al costat de Sergio Jr, Marco, Alejandro i Máximo Adriano.

El detall que no ha passat desapercebut pels fans de Sergio Ramos

Però, ara el que més ha aconseguit cridar l'atenció dels seus fans d'una de les últimes fotografies que ha compartit no ha estat un dels seus fills, sinó un detall que només els fans més fidels de Sergio Ramos han pogut apreciar. Després de presentar a 'Lobo', el nou membre de la família, Pilar Rubio ha publicat una imatge del seu fill petit, Máximo Adriano, al costat del pastor alemany.

Una instantània que ha aconseguit fondre a tots els seus seguidors, però amb la qual també ha posat en alerta als més futbolers. I és que el petit de sis mesos porta posada una samarreta vermella i blava que molts han confós, en un primer moment, amb l'equipació del Barça. Un detall que ha aconseguit «preocupar» als fidels fanàtics de Sergio Ramos, que no han trigat a mostrar la seva estupefacció davant la vestimenta Máximo Adriano.

«Per un moment vaig pensar que era la samarreta del Barcelona», ha escrit un usuari. «Deu meu, va vestit del Barcelona?», han estat les paraules d'una altra persona. «El petit té la samarreta del Barça? Bé, bé, en aquesta família hi ha llibertat d'expressió». Davant les paraules d'alguns seguidors, altres fans han sortit en defensa de Pilar Rubio i han assenyalat que, si amplien la foto, es pot veure perfectament que el menor dels germans Ramos no porta una samarreta del màxim rival del Reial Madrid i, que en el cas que fos així, el petit estaria «igual de guapo».

Tot i que ha estat un detall que ha causat gran controvèrsia entre els fans de la parella i ha aconseguit cridar molt l'atenció, tots han aconseguit arribar a la mateixa conclusió i és que la imatge de Máximo Adriano i 'Lobo' és completament entranyable i adorable.

L'altre detall de Máximo Adriano que han ressaltat els seguidors de Pilar Rubio

La samarreta que porta posada no és l'única cosa que ha cridat l'atenció dels seguidors de Pilar Rubio, també hi ha un altre detall d'aquesta imatge que no ha passat desapercebut. I és que a la imatge que ha compartit la col·laboradora de 'El Hormiguero' es pot apreciar perfectament el color dels ulls del seu fill petit, i això ha suposat que el menor dels Ramos es posicioni com l'hereu de «l'objecte de desig» de la seva mare.

No és estrany que els seguidors de Pilar Rubio i, fins i tot altres cares populars com a Toñi Moreno o Lidia Bedman, hagin ressaltat aquest detall de Máximo Adriano, ja que el petit té els mateixos ulls que la seva progenitora. «Ha tret els teus ulls», «Els ulls de Máximo m'encanten, els estimo», «Preciosa foto, per Déu quins ullassos més bonics», «Quin nen tan maco! 'Ojazos'!» són només alguns exemples de tots els comentaris que li han escrit al respecte.

Máximo Adriano va néixer el 26 de juliol del 2020, i sembla que amb ell Sergio Ramos i Pilar Rubio han completat la seva família. «No més nens! Definitivament tanquem el cos. Crec que ja hem fet el que podíem per la natalitat», va assegurar la parella després de donar-li la benvinguda al petit: «Amb quatre nens ja està bé».