YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La persona que ha filtrat la carta de María José Campanario contra Belén Esteban

Isabel Rábago revela les sospites de la dona de Jesulín, després de la publicació de la carta que va fer esclatar tot

Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'
La persona que ha filtrat la carta de María José Campanario contra Belén Esteban | Catalunya Diari

El fulletó de la nova guerra entre Belén Esteban i María José Campanario segueix sumant capítols després que esclatés tot el passat dissabte. Una carta que ha provocat la ira de la 'Princesa del poble', després dels atacs abocats per la dona de Jesulín en un acte de sinceritat que no ha agradat gens a la de Paracuellos.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquest dilluns, 8 de febrer, l'espinós assumpte entre les dues dones va ser tractat en profunditat en 'Ya es mediodía', ja que sembla María José Campanario sospita cada vegada més d'algú que hagi filtrat la famosa carta perquè la pogués veure qualsevol persona en Facebook.

La controvertida carta que l'odontòloga va escriure a Facebook ha donat molts minuts de televisió al llarg dels últims dies per la cruesa amb què es mostra a Belén Esteban. Malgrat tot, la dona de Jesulín limita els seus 'posts' de Facebook a un petit grup de seguidors, de manera que creu que un talp hauria filtrat la famosa carta per difondre-la en públic.

Han traït María José Campanario?

La periodista Isabel Rábago assegura que ha contactat amb l'odontòloga, les paraules, segons apunta la col·laboradora, no van tenir a veure amb res fora dels seus totals. «Ella estava perfectament quan la va escriure», ha sentenciat al programa 'Ya es mediodía'.

Segons la col·laboradora de Telecinco i Cuatro, la carta és «el resultat de moltes coses. Es desfoga, i no està penedida», comenta Rábago, que no se sent sorpresa per la duresa de la carta. Rábago afirma conèixer perfectament a la dona de Jesulín de Ubrique i per això pensa que no ha estat gens estrany per a ella el que ha publicat a les xarxes socials, tot i que ha admès que el que sí que li ha cridat l'atenció és que ho hagi fet a la vista de tot el món.

«No està penedida», assegura Isabel Rábago

Sobre el tema dels seus amics de Facebook, María José «vol deixar clar que ella no té onze mil amics, té moltíssims menys i que no tots tenen accés al seu perfil, molt poques persones tenen accés». El que afirma Rábago és que ella «no està penedida». A més, la periodista es pregunta de manera retòrica «per què ha d'estar penedida?».

Isabel Rábago al plató de La Casa Forta
Isabel Rábago assegura que María José Campanario «no està penedida» | TELECINCO

La dona de Jesulín hauria fet tot el possible per a 'tancar' les seves publicacions a Facebook, de manera que podria haver estat 'traïda' per algun integrant de la seva llista d'amics. Sobre el tema, Sonsoles Ónega, l'estrella de 'Ya es mediodía', ha opinat que «Facebook no és el saló de casa teva».

L'inici d'una «tercera guerra mundial»

En la tan comentada carta, María José Campanario va posar de manifest tot el seu dolor guardat durant anys contra Belén Esteban, que es va prendre aquest text inesperat com el començament d'una «tercera guerra mundial». La carta va ser retirada per l'odontòloga als minuts de ser publicada, a la matinada del dissabte, però 'Socialité' va aconseguir una còpia i la va ensenyar el dissabte 6 de febrer.

Belén Esteban no es va quedar callada i va contestar amb tot luxe de detall cada tema que va tocar Campanario a una llarga intervenció en 'Sábado Deluxe'. I no només això, sinó que Belén va amenaçar l'endemà amb denunciar «a tot Deu».

«Si jo escolto que voleu explicar, agafo el telèfon, denuncio a tot Deu, a tot programa, productora i cadenes», va assegurar, previ a sumar una amenaça nova mentre ensenyava a càmera el seu telèfon mòbil: «Això del meu mòbil només ho sabem tres persones: el meu marit, la meva filla i jo. Si veig que mouen fitxa, ho hauré de fer», finalitzava Belén.


Comentaris

envia el comentari