Una coneguda actriu catalana, víctima d'un robatori quan anava amb el nadó

Ha demanat ajuda a les xarxes socials

Estel Solé a 'La Riera'
L'actriu catalana Estel Solé denuncia un robatori a ple carrer | TV3

La coneguda actriu catalana Estel Solé, especialment recordada pel seu paper de Marina a la sèrie 'La Riera' de TV3, ha denunciat a les xarxes haver estat víctima d'un robatori i ha demanat ajuda als usuaris. 

L'actriu, que és mare de dos fills, va sortir de casa amb el seu fill gran i la seva filla petita, nascuda el passat mes d'abril, en ple confinament. Com és habitual, Solé portava el nadó al seu cotxet i el fill gran caminant, però l'ha deixat aparcat al carrer per anar a una revisió ginecòloga.

Estel denuncia que quan han tornat, el cotxet havia desaparegut, i ha demanat ajuda als usuaris per compartir una foto del cotxet i, amb sort, que algú el reconegui i poder-lo recuperar: «Escric a veure si Tuiter fa la seva màgia: Aquesta tarda ens ha desaparegut aquest cotxet al carrer Comerç de Barcelona, zona parc de la Ciutadella. Sé que és molt difícil recuperar-lo, però ho volia intenta. Marca Bugaboo. Gràcies!».

Roben el cotxet i una bossa de roba de nadó

A més, l'actriu ha comentat que dins el cotxet hi duia una bossa de roba per al nadó que li havia regalat una amiga. Ha destacat també que hi ha més tendència al robatori dels cotxets de la marca Bugaboo, i que el seu, concretament, valia uns 1.000 euros.

L'actriu ha defensat que hi ha persones que els roben o bé perquè no se'n poden permetre un, ja que són bastant cars, o per revendre'ls, però ha desitjat que en el seu cas hagi estat pel primer motiu, i que com a mínim ajudi una persona que ho necessita.

Els usuaris li han donat el seu suport en forma de missatges d'ànims a la xarxa social, però també compartint la seva publicació amb milers de retuits esperant que hi hagi sort i pugui recuperar el cotxet. Algunes persones fins i tot s'han oferit a regalar-li un nou cotxet si finalment no el troba. L'actriu ha agraït les mostres de suport i ha assegurat que demà presentarà un robatori a comissaria. 


Comentaris

envia el comentari