La nova polèmica de Maite Galdeano amb els diners que li pot sortir malament

La pròxima concursant de 'La caja fuerte' mai ha tingut pèls a la llengua

Maite Galdeano i Jorge Javier Vázquez a un debat de Gran Hermano (08-01-19)
Maite Galdeano viu dels diners de la seva filla | Catalunya Diari

Maite Galdeano és un dels personatges televisius més polèmics. La mare de Sofia Suescun no té pèls a la llengua, motiu pel qual no calla res, ni tan sols ha tingut inconvenient a parlar de la seva vida privada.

La que va ser concursant de 'Gran Hermano' és una habitual als platós de Telecinco. Fa poc ens sorprenia amb una de les entrevistes més surrealistes de 'Sábado Deluxe', i ara ha estat confirmada al costat del seu fill Cristian Suescun com a nous concursants de 'La casa fuerte'.

La família Suescun Galdeano és una fixa en televisió. Tot va començar amb la participació de Maite i Sofia a 'Gran Hermano', on la jove va resultar ser la guanyadora. A partir d'aquí, el periple televisiu de la família ha estat frenètic.

Sofia va aconseguir guanyar també 'Supervivientes' i mentrestant la seva mare visitava tots els platós possibles de Mediaset. És per aquest motiu que la família ha aconseguit una bona quantitat de diners, que ha servit per 'retirar' a Maite de la seva professió.

Maite i la seva obsessió amb els diners

La mare de Cristian i Sofia Suescun es va sincerar i va explicar que viu dels diners de la seva filla. «Manejo els diners de Sofia, vivim dels diners de Sofia i el meu ho pastem per guardar-tranquil·lament, que reposi i, al cap i a la fi, serà per a ella», va confessar fa unes setmanes a 'Sábado Deluxe'. Molts han criticat l'actitud de la navarresa, ja que no és molt apropiat que utilitzi així a la seva filla.

Les seves ganes per voler ser famosa i rica no acaben aquí, ja que ella sempre ha manifestat que li agradaria que la seva filla tingués un xicot culte, adinerat, amb estudis i que no visqui de Sofia- cosa que ella sí que està fent. Un exemple va ser quan va encoratjar la seva filla a intentar lligar-se al fill de Raquel Bollo únicament pels diners que posseeix la família.

Maite no té cap inconvenient a dir que viu de la seva filla, fins i tot ella és la que es dedica a administrar tots els diners. Ara amb la seva presència en el nou 'reality' de Mediaset, ella i el seu fill tornaran a experimentar un nou increment en el seu compte bancari.

Tal és la seva obsessió pels diners, que en les seves visites al 'Deluxe' sempre li pregunta a Jorge Javier els diners que cobrarà, ja que aquest sempre li fa broma i li diu que serà molt poc.


Comentaris

envia el comentari