Els problemes d'Estela Grande i Diego Matamoros que compliquen la seva separació

La parella ha iniciat el procés de divorci

Estela Gran i Diego Matamoros en un photocall
Estela Grande i Diego Matamoros, problemes en el seu divorci | GTRES

Estela Grande i Diego Matamoros formaven un matrimoni consolidat fins fa uns mesos. La seva relació va començar a esquerdar quan ella va mantenir una 'amistat especial' amb Kiko Jiménez a 'GH VIP 7'. Aquest va ser l'inici d'una ruptura anunciada. I després d'això el que van arribar van ser nous conflictes pel citat xicot de Sofia Suescun i fins i tot rumors d'infidelitat per part de Diego.

Tot això va desencadenar la separació definitiva. Tant és així que el fill de Kiko Matamoros ja té nova xicota, Carla Barber, i sembla que el seu encara dona està seguint els seus passos. Sí, perquè es rumoreja que ella està sortint amb el futbolista Juanito Iglesias, amb el qual ha compartit 'stories' en el seu perfil d'Instagram. Precisament perquè les seves vides prenen rumbs separats, els joves han iniciat els tràmits per al divorci. Però aquest no serà gens fàcil. I és que, segons ha explicat el programa 'socialité', ha diferències irreconciliables entre ells.

Obstacles en el divorci

Segons sembla, Estela Grande demana a Diego Matamoros una elevada suma de diners a canvi de signar el citat divorci. No obstant això, ell no accepta aquest tracte i està molt enfadat amb la seva encara dona. Així, ha donat a conèixer que no ha estat a l'altura de la ruptura ni tampoc quan ell va donar recentment positiu en coronavirus.

Per aquest motiu es prevegi que la seva separació definitiva no serà gens amigable. Bona mostra d'això és la manera en què, la setmana que, ella recollirà les seves coses de la casa d'ell. Segons sembla, segons 'socialité' ho farà en presència de l'advocat de Diego. Una complicada situació davant la qual la presentadora de l'esmentat programa, María Patiño, S'ha volgut manifestar. Així, ha exposat que no entén la petició de diners de Grande a Matamoros. I és que, segons la periodista, no només no tenen fills en comú sinó que, a més, vivien en una casa de lloguer.


Comentaris

envia el comentari