Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els actors de la sèrie 'Élite' en una imatge grupal durant la primera temporada

Ester Expósito: Els seus posts d'Instagram més 'top'

Les publicacions més conegudes de l'actriu, la dona més seguida a Espanya
Els actors de la sèrie 'Élite' en una imatge grupal durant la primera temporada
Ester Expósito: Els seus 'posts' d'Instagram més populars | NETFLIX

Actualment, Ester Expósito és la dona que encapçala en el rànquing de famosos i 'influencers' espanyols amb més seguidors a Instagram, ja que amb tan sols 20 anys, aquesta jove acumula més de 26.1M de 'followers' i sembla que no paren de pujar. A què es deu la seva fama en aquesta xarxa social? Cadascuna de les seves publicacions arrasa a la xarxa i la seva sensualitat i bellesa l'han convertit en una de les dones més desitjades del país.

És una de les cares més aclamades, no només pels productors de ficció, sinó també per les grans firmes de moda. Expósito ja acapara les portades dels principals esdeveniments internacionals i també s'ha convertit en la imatge de marca de grans firmes de luxe, com la marca italiana de joies 'Bvlgari'.

El seu èxit ha estat molt accelerat, i és que en tan sols uns pocs anys ha passat de ser d'una persona gairebé anònima a una autèntica estrella internacional. A més, en l'actualitat la seva parella és l'actor mexicà Alejandro Spietzer. A continuació analitzem els seus 'posts' més populars d'Instagram.

  • També et pot interessar: Ester Expósito, contra els que diuen que s'ha operat: 'Esteu enganyant'

El vídeo d'Ester Expósito ballant reggaeton

Tothom ho coneix. El vídeo més sensual de l'actriu, on apareix ballant reggaeton va batre rècords de reproduccions de la història de les xarxes socials i va ser tot un fenomen a internet. El famós vídeo en què surt ballant, que va gravar durant la quarantena, acumula més de 83M de reproduccions.

La mateixa protagonista d'Élite' ha assegurat que es tracta d'un vídeo casolà amb què no s'esperava, per a res, l'enrenou que va provocar. Així i tot, el seu vídeo ballant és, ni més ni menys, el vídeo més vist del món a Instagram, amb el qual va desbancar a la mateixa Kylie Jenner.

[Instagram]B-2l4tlAvZs[/ instagram]

La foto en biquini

L'actriu de la sèrie de 'Netflix' va pujar una sensual foto tombada amb un biquini vermell que va batre tots els rècords. Amb el títol «Migdiada al sol» i a principis d'octubre de 2020, Ester Expósito va aconseguir milions de 'likes' i centenars de milers de comentaris lloant la seva bellesa en molt pocs minuts. Amb 7.9M de 'likes' és, actualment, la seva segona fotografia amb més 'm'agrada' del seu Instagram.

[Instagram]CGDBajbKKOU[/ instagram]

El 'selfie' més agradat

La sensualitat és una qualitat que acompanya a l'actriu allà on vagi. Així ho ha demostrat en totes les catifes vermelles, rodatges i també en les fotografies i vídeos del seu perfil a Instagram. Per exemple, seria el cas de la foto del seu compte amb més 'likes', la qual es tracta d'aquest captivador 'selfie', en què l'actriu apareix, aparentment, sense roba.

[Instagram]B_8HfGGqGQp[/ instagram]

L'adorable foto d'Ester Expósito de petita

Tot i que no és un dels 'posts' amb més 'm'agrada' del seu Instagram, es tracta d'un dels més personals. Una preciosa foto a manera de dedicatòria a la seva mare, que va penjar acompanyada d'un text felicitant el seu aniversari. En ella apareix l'actriu de petita, observant a la seva mare i amb la mà d'ella acariciant la seva galta. Té més de 1.6M  de 'likes' i 3 mil comentaris.

[Instagram]B7WX1dkCz80[/ instagram]

El vídeo cantant reggaeton

En més d'una ocasió, Ester Expósito s'ha declarat fan absoluta del reggaeton i de molts artistes que ho canten. Un dels seus cantants preferits és Justin Quiles, i així ho demostra amb aquest vídeo, en què surt cantant una de les seves cançons. En aquest famós vídeo, amb més de 50M de reproduccions, Ester Expósito anima els seus seguidors durant la quarantena. «Quines ganes de 'perrear'. Un dia menys, ànim», va escriure l'actriu.

  • També et pot interessar: Txema, el fan de 'La Resistència' que guanya 30.000 seguidors per Ester Expósito

[Instagram]B-cXmlAiIAZ[/ instagram]

La foto estirada al llit

Una de les fotos més 'sexis' de l'Instagram d'Ester Expósito és aquesta, en la qual l'actriu apareix estirada en un llit mentre llueix un biquini amb estampat de lleopard. Just en uns quants minuts, la foto va aconseguir milions de 'likes' i milers de comentaris lloant el seu espectacular cos. La publicació ja acumula més de 4.5M de 'likes'.

[Instagram]B9pBJ4cKt_2[/ instagram]

La foto d'Ester Expósito a la catifa vermella del Festival de Venècia

Va ser la segona vegada de l'actriu a la catifa vermella del Festival i va deixar a tots sense paraules amb la seva aparició. Ester Expósito va acudir a un dels festivals de cinema amb més prestigi de la indústria amb un espectacular vestit llarg de tirants de color blanc de setí signat per 'Etro', que va ser elaborat a mida per a ella. A més, va lluir també joies de la marca 'Bvlgari', de la qual és imatge.

[Instagram]CErZHOOCA5J[/ instagram]

  • També et pot interessar: Ester Expósito, enfonsada després del cop més dur: 'Fins sempre'