Sergio Ramos i Pilar Rubio

Pilar Rubio i Sergio Ramos, obligats a deixar el que més els agrada

El seu futur més immediat és encara una incògnita

Pilar Rubio i Sergio Ramos estan vivint una etapa d'incertesa perquè, encara que ara resideixen a Madrid amb els seus quatre fills, això podria deixar de ser així en breu espai de temps. El motiu d'aquest possible trasllat? Que està encara pendent la renovació del jugador del Reial Madrid.

En l'actualitat, ell té 34 anys i encara està a la recta final de la seva carrera esportiva. És cert que s'ha convertit en un imprescindible de l'equip merengue, però, malgrat això, també és veritat que aquest no està disposat a desemborsar una gran quantitat de diners per ell. D'aquí que el futur del sevillà i la seva família a la capital estigui a la corda fluixa.

Incerteses sobre la renovació

Són 44 els dies que queden perquè Sergio Ramos legalment pugui negociar amb un altre club el seu fitxatge i marxar del Reial Madrid, equip en el qual juga des de l'any 2005 i amb el qual té contracte fins al juny de 2021. Ara, per aquest motiu s'està parlant molt de la seva renovació amb el club, presidit per Florentino Pérez.

El sevillà està encantat al club merengue i li agradaria seguir en ell. No obstant això, potser el seu somni no es pugui veure complert si aquest no li ofereix el que desitja. D'aquí que de no ser així, escoltaria opcions i podria anar-se'n en pro d'ell i, per descomptat, de la seva família. Els diferents mitjans de comunicació especialitzats en esport han parlat de les condicions que el Reial Madrid li ha ofert. Així, s'ha revelat que el club està disposat a oferir-li una renovació fins a 2022, però sense apujar el sou.

En concret, per no augmentar-li els citats diners que guanya, l'equip s'empara en la complicada situació que es viu en el futbol pel coronavirus. D'aquí que hagi d'equilibrar el seu pressupost al màxim, tant és així que, al diari 'As', s'ha revelat que no entrarà en licitació pel defensa si hi ha un o diversos equips interessats en ell.

Les dificultats per a l'acord

Sergio Ramos vol quedar-se i el Reial Madrid també prefereix que aquest romangui en l'equip. No obstant això, hi ha una sèrie d'obstacles que poden impedir que el desig d'ambdues parts es faci realitat. Així, d'una banda, hi ha la citada complexa situació econòmica del club, a causa de la pandèmia que s'està vivint i que ha afectat el mateix. D'altra banda, hi ha la política del club merengue d'anar renovant any per any als jugadors que tenen 30 anys o més.

Dos obstacles als quals s'uneix un més, ens referim al fet que Sergio Ramos considera que, pel que ha significat i significa en l'equip, mereix que aquest faci certes excepcions amb ell. En aquest sentit, s'ha informat que està disposat a acceptar la situació econòmica del club, malgrat això, creu que aquest podria deixar de costat amb ell la mesura d'anar renovant de forma anual per així pràcticament finalitzar la seva carrera en l'equip.

On podria anar-se'n Sergio Ramos?

Gràcies al bon estat físic que encara manté el jugador sevillà i la seva qualitat innegable, molts podrien ser els clubs que estarien interessats en ell. No obstant això, donada la seva situació, ara cobra més força que mai una proposta que mesos enrere li va fer a ell el seu gran amic David Beckham. Aquest, que ara és el propietari de l'Inter Miami, li va proposar fitxar pel seu equip i, a més, per una sucosa quantitat econòmica.

Fins ara Sergio Ramos no s'ha manifestat al respecte, però qui sap? Si no accepta les condicions amb el Reial Madrid, podria iniciar un nou camí professional als Estats Units. Prendria un nou rumb que també seria una experiència enriquidora per a Pilar Rubio i fins i tot per als seus fills.

De moment, el jugador ha preferit optar pel silenci. Està concentrat amb la selecció espanyola i únicament li importa el partit d'aquesta nit amb Alemanya. Així, ho ha mostrat en el seu compte d'Instagram. Així, caldrà esperar per sortir de dubtes sobre la continuació de la relació Sergio Ramos - Reial Madrid.