Foto oficial del Rei Felip VI

El rei Felip tremola: apareix una germana secreta

Letícia i el seu marit ja no saben què fer per evitar aquesta mena d'escàndols

El rei Felip no està passant per una bona època a causa de tots els problemes que incumbeixen el seu pare. Ell i la seva dona, la reina Letícia, estan intentant reflotar la monarquia espanyola, però a Felip no li paren de créixer els escàndols.

Malgrat que el seu pare encara es troba als Emirats Àrabs, les noves informacions que van apareixent sobre ell no el deixen en un bon lloc. Recentment s'ha especulat molt sobre la possible tornada de Joan Carles a Espanya, encara que això no s'ha produït, de manera que els rumors seguiran creixent amb el pas de les setmanes.

Joan Carles, al punt de mira

El que el rei Felip està mirant amb lupa és el nou llibre de Pilar Eyre, titulat 'Yo, el rey', ja que aquesta obra desgrana alguns dels successos més populars de la vida de Joan Carles, així com destapa coses que fins ara no sabíem.

La vida del pare de Felip ha estat molt polèmic perquè en els seus últims anys a la Casa Reial han sortit molts escàndols que han malmès greument la corona espanyola. Pilar Eyre no ha tingut cap inconvenient a explicar algun fet que tornarà a fer tremolar els fonaments de la monarquia i que destrossarà Felip per complet.

Abans de saber què és el que la periodista ha explicat, és important saber que l'experta en la Casa Reial ha revelat altres històries. Pilar Eyre, a 'Yo, el rey' també ha narrat com va ser realment l'accident que li va costar la vida a Alfons de Borbó, que va morir després d'un tret al cap propinat per Joan Carles, el seu germà gran.

La periodista catalana és una de les que més sap sobre la vida del rei emèrit, d'aquí el fet que hagi parlat obertament d'algunes de les seves suposades amants. No obstant això, aquesta vegada ha anat més lluny, ja que Eyre ha revelat una cosa que fins ara molt pocs sabien. L'escriptora podria haver tret a la llum que el rei té una filla il·legítima, pel que Felip podria tenir una germana secreta.

«Hi ha una dona andalusa que assegura haver tingut una filla amb el rei i que aquesta s'assembla molt a ell. De fet, el seu marit ho predica per tot Sevilla», ha explicat la periodista en diversos platós després de fer la promoció de la seva obra, Per exemple, a 'Sábado Deluxe', va deixar caure aquesta possibilitat. En cas que això fos cert, suposaria un greu problema per a tota la institució.

Felip podria tenir una germana secreta

«La mare és una comtessa andalusa, sevillana, i és bastant coneguda. Ella diu que la seva filla és filla del rei i la veritat és que s'assembla», ha afegit. Això suposa un nou problema per a Felip, que per desgràcia ja està acostumat a aquesta mena de comentaris i rumors.

D'altra banda, Albert Solà és un altre dels possibles fills il·legítims del rei que han transcendit en els últims anys A la premsa especialitzada en la monarquia. Joan Carles ha estat molt qüestionat al llarg de la seva vida i ha col·locat la Casa Reial en el punt de mira durant els seus últims anys amb l'esclat de totes les seves polèmiques.

De moment, aquesta misteriosa dona de la qual Pilar Eyre parla es manté callada. Seria una autèntica bomba que donés la cara en algun mitjà de comunicació, per així poder comprovar si realment s'assembla a Felip i les seves germanes.

A 'Yo, el rey', Pilar Eyre desgrana diversos temes com aquest. Està clar que l'experta en la Casa Reial sap moltes coses, però, de moment, Joan Carles es troba aliè a tot això. La seva sortida d'Espanya ha calmat una mica les coses i el rei Felip s'ha tret un problema de sobre. Malgrat això, l'actual rei i Letícia saben que seguiran sortint més escàndols de Joan Carles a la llum.