Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Pluja de crítiques a Isabel Pantoja per un gest a 'Idol Kids': «No dona exemple»

Les xarxes socials s'han incendiat en contra de la cantant

Isabel Pantoja no guanya per a més tràngols. L'artista està travessant un dels moments més complicats de la seva vida, ja que no és que només està distanciada del seu fill (Kiko Rivera) sinó que també aquest l'ha deixat en evidència públicament en revelar els seus tripijocs econòmics. Això sense oblidar tampoc que ha descobert les seves mentides al voltant de Paquirri.

I ara, per si no n'hi hagués prou, ha rebut fortes crítiques a les xarxes socials. Per què? Per un lleig gest que va tenir en la gala d'ahir a la nit del 'talent' musical infantil 'Idol Kids', on exerceix de jurat. En concret, la 'tonadillera' va decidir actuar sobre l'escenari, però ho va fer en 'playback'.

La inesperada actuació d'Isabel Pantoja

Només començar el programa, Jesús Vázquez va rebre al plató als membres del jurat. No obstant això, sorprenentment, només van aparèixer Edurne i Carlos Jean. Isabel Pantoja no va sortir i això els va deixar als tres una mica fora de combat. Tot i això, aquests dos van seure a les seves cadires habituals i el presentador va decidir ocupar el de la 'tonadillera'. I va ser en aquest moment quan Pantoja va entrar per sorpresa a l'escenari, on van arrencar els aplaudiments del públic i dels seus companys.

Davant l'atenta mirada de tots, la música va començar a sonar i l'artista va deixar clar que anava a actuar. Així, els delectaria amb la interpretació del seu últim 'single', que té per títol 'Enamórate', i que forma part del seu nou àlbum: 'Canciones que me gustan'. Amb el seu habitual estil sobre l'escenari es va mostrar la mare de Kiko Rivera. Això no obstant, el que va deixar bocabadats el públic present i als espectadors a casa és que no va cantar en directe, sinó que la sevillana va apostar per fer 'playback', un fet que va resultar realment xocant en un 'talent show', on tots els petits participants canten en directe.

Les ferotges crítiques a Isabel Pantoja

Per a l'audiència del programa el fet que l'artista no cantés en directe va ser realment una decepció. És més, per a alguns va ser un gest molt lleig i incomprensible perquè si a 'Idol Kids' tots demostren el seu talent vocal, no té sentit que un membre del jurat recorri al 'playback'. Precisament per aquest motiu, les xarxes socials van incendiar-se en contra la 'tonadillera', inundant-se de missatges amb fortes crítiques.

Ens estem referint a missatges com ara aquests, entre molts altres:

  • «Vergonya veure a una artista així fent un 'playback', que un mico del zoo ho faria millor, i els nens cantant molt bé. És per fer-s'ho mirar».
  • «Tant me fa Isabel Pantoja o qui sigui, que em sembla una gran artista dit sigui de pas. Però, en un programa d'artistes, cantants, gent que passa molts càstings, nervis, pressió, que ho donen tot a l'escenari... S'ha de veure a aquesta dona cantant en 'playback'?».
  • «Un 'playback' en un 'talent show'. De vergonya».
  • «Sí, sí, sorpresa... Sorpresa el tros de 'playback' que es va marcar. I en un programa on es busquen talents musicals».
  • «Que bé canta en 'playback'!».

Això sí, els seus fidels 'pantojistas' no van dubtar, davant les crítiques, a sortir en la seva defensa amb missatges com ara «Artista de cap a peus».

Els nous finalistes de 'Idol Kids'

Tot i la polèmica generada per l'actuació d'Isabel Pantoja, el programa va viure una de les seves millors nits pel que fa a audiència i és que el que ha passat en el clan de la 'tonadillera' sembla haver suscitat el morbo al voltant d'ella. Això sí, potser també va aconseguir millor 'share' perquè el públic volia conèixer el nom dels nous finalistes. I aquests no van ser altres que Índigo, Óscar, Adrián i Sara. Quatre petits que se sumen als ja seleccionats en la setmana anterior: Natàlia, Montse, Àlex i Anne.