Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

El lleig de 'Sálvame' a Belén Esteban: la cosa no va bé

La col·laboradora no seria considerada com una de les seves principals estrelles pel programa

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban no estaria passant el seu millor moment| Telecinco

Els rumors no deixen de créixer, i cada vegada són més les veus que apunten cap a una mala relació entre Belén Esteban i la cúpula de 'Sálvame', el programa de Telecinco en què acostuma a col·laborar tres vegades per setmana des que aquest va iniciar les seves emissions a la televisió. Des del primer moment, la col·laboradora va ser un dels principals reclams del format, sent una de les personalitats que millors audiències ha aportat i que per aquest motiu, durant molt de temps, ha estat premiada i elogiada pels seus caps i per la direcció de 'Mediaset'.

Belén Esteban és l'única col·laboradora de Telecinco que compta amb una fotografia d'ella mateixa al passadís de les vanitats de les instal·lacions de la cadena, un luxe que només està a l'abast dels presentadors i presentadores del grup, però que fa l'excepció amb l'exdona de Jesulín d'Ubrique. Aquest detall l'ha convertit durant anys en una de les personalitats més prestigioses i més estimades de la televisió, una tendència que ara podria anar baixant i ser l'inici de la fi de la tertuliana.

Tant ha estat l'èxit de la col·laboradora que durant molt temps va jugar amb la dualitat de ser personatge en el 'Deluxe' i col·laboradora en la versió diària del programa, una tendència que ella va posar de moda i que després van seguir altres col·laboradores i col·laboradors com a Rosa Benito, Raquel Bollo o ara Antonio David Flores.

Els espectadors s'estan adonant que alguna cosa està canviant i que la presència de la veïna de Paracuellos en televisió cada vegada és menor i amb menys pes, limitant-se a ser una col·laboradora més i amb un paper que cada dia es desdibuixa una mica més.

Els continus menyspreus de 'Sálvame' cap a Belén Esteban

Anys enrere no hi havia programa en què no aparegués la col·laboradora i, si això no passava, era per què ella mateixa no volia sobrecarregar de treball, ara aquesta situació podia haver-se girat i el telèfon de la col·laboradora podria haver deixat de sonar amb tanta freqüència. Divendres passat, l'equip de 'Sálvame' va programar un especial nocturn dedicat a l'herència de Paquirri i per a això, la producció del programa va convocar a molts col·laboradors vinguts d'altres programes de Telecinco i també van tenir a les cares més visibles del mateix 'Sálvame'.

Entre els convidats hi havia Mila Ximénez, Kiko Matamoros i Lydia Lozano, però el que més va sorprendre és que Belén Esteban no va ser convidada o si més no, no va assistir al format germà de 'Sálvame'. Això no ha acabat aquí, i aquesta mateixa tarda s'ha pogut veure un altre detall curiós que vindria a reafirmar que la col·laboradora no estaria passant el seu millor moment dins del programa.

Per seguir comentant el contingut de l'entrevista de Kiko Rivera, 'Sálvame diario' ha organitzat una taula especial que s'ha armat amb diferents tertulians, trobant-se entre ells Gema López, Mila Ximénez o l'advocada Montse Suárez i deixant asseguts a la grada del públic a Antonio Montero i Rafa Mora amb un protagonisme molt desdibuixat i amb participacions limitades, que tampoc han destacat.

Belén Esteban ocupava l'última cadira d'aquesta taula, però quan els seus directors han vist que no estava aportant res, han aprofitat l'emissió d'un vídeo per canviar i enviar-la a la grada per posar al seu lloc a Lydia Lozano que ha defensat el lloc amb certa solvència.

A la meitat de tot això, i quan Belén estava asseguda a la grada, s'ha sentit des del seu micròfon com es queixava perquè no deixaven parlar als col·laboradors de la grada, indicant que anava a queixar-se a la direcció, mentre que algun dels seus companys intentava esborrar del cap aquesta idea.