Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Sorpresa pel canvi de rumb en la vida d'Andrea Janeiro

La inesperada decisió de la filla de Belén Esteban que afectarà directament a tota la seva família
Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro i el seu nou canvi de vida | Catalunya Diari

Andrea Janeiro, la filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique va manifestar el seu desig de romandre en l'anonimat en complir la majoria d'edat. La jove va voler allunyar-se del focus mediàtic en què sempre, per activa o per passiva, han estat involucrats els seus pares.

Andrea Janeiro no vol aparèixer en televisió

Tot i això, és pràcticament impossible que la filla de dos personatges summament coneguts, de tant en tant, no aparegui a la premsa rosa. És inevitable, sempre s'acaba filtrant alguna informació sobre la seva intimitat. Òbviament quan la filla de Belén Esteban va complir la majoria d'edat, l'opinió pública estava desitjant posar-li cara a la jove, però en veure l'enrenou que va causar la seva imatge, Andrea va prendre la decisió de seguir en l'anonimat.

La filla gran de Jesulín de Urique va anunciar que volia romandre allunyada del focus mediàtic i portar una vida anònima. Entre els seus plans de futur no contemplava treballar a la televisió o convertir-se en una més de la família Mediaset, i fins i tot va demanar a Belén Esteban que, si és possible, parlés d'ella el menys possible al plató de 'Sálvame'.

D'una residència d'estudiants a un xalet de luxe

Es tracta d'una decisió, probablement, molt premeditada i alhora molt valorada. De fet, els mitjans de comunicació han respectat aquestes declaracions. I, sense cap dubte, això ha estat en gran part per la mudança de la jove a Londres.

Estant a Londres, resulta molt complicat per a la premsa del cor estar informada del dia a dia d'Andrea. Però això canviarà ben aviat, ja que la filla de Belén Esteban ha deixat Londres per mudar-se a un xalet de luxe a Espanya. Ara, Andrea Janeiro ha decidit canviar dràsticament la seva vida.

La pandèmia ha portat molts canvis i novetats a les nostres vides i, per descomptat, també a la dels famosos. Per evitar preocupacions innecessàries, Andrea ha decidit deixar de banda, de moment, Londres i ha abandonat la meravellosa residència d'estudiants en la que estava vivint per tornar a Espanya i residir en un xalet de luxe.

La néta de Carmen Bazán es va mudar a Londres per cursar els seus estudis de Ràdio. La jove vol treballar com a tècnic i la capital britànica li oferia la formació necessària per aconseguir-ho.

Andrea torna a la casa on es va criar, un xalet de 300 metres quadrats

No obstant això, els seus plans s'han vist truncats com els de molts altres joves. El confinament que va viure Europa al mes de març va dur a Andrea Janeiro a tornar a Espanya per estar més a prop de la seva família i continuar amb les seves classes de manera telemàtica, tal com van fer la resta d'estudiants. Andrea volia tornar a Londres quan la situació millorés, però el Regne Unit ha tornat a confinar-se i la filla de Belén es queda a casa. 

Tot sembla indicar que Espanya seguirà el mateix camí que el Regne Unit, així que, ara mateix, Andrea Janeiro no té pensat tornar a Londres. La jove ha passat de viure en una residència d'estudiants a tornar a casa, amb la seva mare, un xalet de luxe de 300 metres quadrats que el seu valor frega el milió d'euros.