El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Kiko Rivera toca fons: el canvi de vida que acaba d'anunciar

El fill d'Isabel Pantoja vol deixar de banda el conflicte amb la seva mare per centrar-se en el treball

Kiko Rivera, després de tot el que ha passat i haver deixat per terra a Isabel Pantoja, ha decidit començar una nova vida. Tres dies després de les seves impactants paraules sobre la seva mare a 'Cantora, la herencia envenenada', programa en què va donar per finalitzada la seva relació amb la cantant, el fill de Paquirri vol mirar cap endavant. 

L'entrevista de divendres amb Jorge Javier segueix sent notícia. La seva dona, Irene Rosales, afirmava diumenge a 'Viva la vida' que «quan va acabar l'entrevista, Kiko va arribar a l'hotel destrossat i trist, sense ganes de parlar, tant jo com els que estàvem allà amb ell, el vam deixar tranquil perquè no volíem saturar-lo més», confessava amb tristesa la col·laboradora.

Rivera ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram el que farà amb la seva vida després d'aquest punt d'inflexió de divendres passat en 'prime time'. El seu objectiu és lluitar per un futur millor amb el suport de la seva dona, els seus tres fills i els seus grans amics, desitja emprendre nous camins i a més, té la intenció de recuperar la relació amb la família Rivera, que actualment és gairebé inexistent.

Kiko Rivera vol centrar-se en la música

Entre les paraules que Kiko Rivera va dir en directe sobre la seva mare, «no perdonaré mai a la meva mare, he sigut per a ella com una targeta de crèdit, dona més importància als diners que als seus fills, no vull portar aquest tema als tribunals, però si no queda més remei, ho faré». Kiko Rivera va explicar tota la veritat sobre l'herència del seu pare, l''extorero' Paquirri, quedant-se molt a gust durant les quatre hores i mitja que va durar l'especial de Telecinco.

El dilluns 16 de novembre Kiko va actualitzar el seu perfil d'Instagram per agrair als seus seguidors tot el suport. A més, va voler avançar algunes bones notícies: «Aviat trauré nova música. Us estimo, i gràcies», va afirmar en un dels seus últims 'Instagram Stories'.

«Nova vida, nous reptes. Intentaré treure zero llàgrimes»

Amb aquesta publicació, el fill d'Isabel Pantoja vol deixar de banda el conflicte amb la seva mare i centrar-se en el treball. «Nova vida, nous reptes. Intentaré treure zero llàgrimes. I sobretot molta música que ve en camí. Que tingueu un bonic dia, us estimo molt», comentava junt amb una foto en què apareix Kiko punxant música. 

Passar pàgina és la solució

Esperant que anunciï noves cançons, Kiko Rivera promociona cada dia el tema 'Amiga mía', la seva cançó amb Rasel, que ja fa unes setmanes que sona a les ràdios espanyoles i que segurament els seus fans aconseguiran posar-la a les llistes d'èxits comercials.

Kiko publicava dissabte una altra imatge en el seu compte d'Instagram deixant clar que durant l'entrevista a Telecinco els seus sentiments estaven a flor de pell.