Marta López i Efrén Reyero

Marta López i el seu nòvio Efrén, a punt de trencar per un motiu de pes

Amics íntims de la parella asseguren que la relació no durarà gaire més temps

Marta López i Efrén Reyero podrien no estar travessant el seu millor moment sentimental. Tot i que la col·laboradora i l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' estaven vivint una relació idíl·lica, això podria acabar-se ben aviat. Des que van iniciar aquesta història d'amor l'estiu passat, no han deixat de mostrar el seu amor a través de les xarxes socials.

Són continus els missatges que s'intercanvien públicament. De fet, en aquests missatges és on s'ha trobat la causa que podria posar punt final a aquest romanç televisiu.

La gelosia podria posar fi a la relació

Donant un cop d'ull a les xarxes socials de Marta López i Efrén, ens podem fer una idea de l'amor que senten l'un per l'altre. Fotos romàntiques de la parella en llocs idíl·lics, missatges i emoticones d'amor, i petons, molts petons que posen de manifest que aquest amor és real.

Però, és realment tot tan perfecte com sembla? Doncs sembla que no, la distància entre ells suposa un gran obstacle en la relació -Efrén viu a Màlaga mentre que Marta està a Madrid junt amb els seus fills-. Tal com ha publicat la revista 'Semana', persones pròximes a la parella asseguren que entre Marta i Efrén les discussions són molt habituals. 

La distància i el fet que l'extronista sigui nou anys menor que Marta, podrien començar a fer efecte en la col·laboradora de 'Sálvame', que no pot evitar desconfiar. Però no és estrany que Marta desconfiï si tenim en compte el que va passar en la seva anterior relació amb Alfonso Merlos, qui va ser-li infidel amb Alexia Rivas.

El dard de Marta a Efrén

Si observem els missatges que s'intercanvien en les xarxes socials es dedueix que entre Marta i Efrén hi ha un amor molt pur. No obstant això, en algunes de les publicacions es pot entreveure la por i la gelosia de Marta.

En un d'aquests missatges, Efrén va escriure-li a Marta: «Vaig deixar d'escriure't, no d'estimar-te». Es desconeix què va desencadenar aquesta reacció per part del jove, però està clar que respon a alguna frustració de la col·laboradora. Marta va decidir contestar-li amb un dard, que deixa en evidència la seva por: «Espero que a mi ni una cosa ni l'altra».

La parella es troba a faltar

Les relacions a distància no són gens fàcils. Requereixen una gran capacitat per entendre i confiar en l'altra persona, però sobretot es necessita molta força per poder suportar no compartir el teu dia a dia amb la parella. 

La setmana passada Marta Lópezva decidir passar per quiròfan per sotmetre's a una abdominoplàstia i un recanvi de pròtesi. Durant la seva convalescència, l'empresària no va poder evitar trobar a faltar al seu noi i així ho va fer saber a través de les xarxes socials. «Et trobo a faltar» li va escriure. «Jo també... Quina alegria veure't de nou, encara que sigui per aquí. Aviat aniré a veure't i això és que tot va bé» va respondre Efrén, qui aviat es reuniria amb el seu amor.

Tot i que es mostren molt enamorats, amics de la parella afirmen que la relació no durarà gaire temps. Cal recordar que fa uns mesos es va descobrir que Efrén no estava enamorat de Marta. Ara bé, la col·laboradora també va admetre no estar enamorada. Només el temps dirà si la parella aconsegueix superar els obstacles o si en cas contrari la gelosia acaba guanyant la batalla.