YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Omar Montes protagonitza un escàndol amb la policia pel mig

El guanyador de 'Supervivientes' està en el punt de mira

Omar Montes
Omar Montes torna a estar en el punt de mira | Instagram

Des que es va declarar el primer Estat d'Alarma, la situació a Espanya ha canviat molt. Les xarxes socials han crescut molt més i en certa manera s'han convertit en una referència. És per això que diverses autoritats van alertar sobre el perill d'un mal ús.

Amb l'arribada de la segona onada, acompanyada de diverses restriccions, es va tornar a posar el focus en les xarxes socials i aquest cop en concret en els 'influencers'. La realitat és que aquestes persones tenen milions i milions de seguidors, motiu pel qual se'ls hauria demanat expressament donar exemple.

Cadenes de televisió com Telecinco, fa diverses setmanes que anuncien petits espots en què aquests 'influencers' apareixen amb mascareta conscienciant a la societat. Tot això s'ha hagut de fer per netejar la imatge dels 'influencers', ja que a l'estiu la gran majoria d'ells van incomplir les restriccions.

Noves festes il·legals

Futbolistes, models, cantants i 'instagramers' han anat publicant en les seves xarxes socials imatges amb amics, sense mascareta i fins i tot de festa. En aquesta segona onada tot això ha canviat, o almenys això ha semblat, ja que amb la implantació del toc de queda i les noves restriccions no està permès fer reunions de més de 6 persones ni tampoc ferr activitat a les nits.

Sembla que la gent s'ha anat comportant, tot i que ara hem estat informats sobre una festa que ens ha deixat a tots completament indignats. Diversos 'influencers' i famosos han estat caçats en una festa clandestina.

Omar Montes, en el punt de mira

Omar Montes és un dels grans protagonistes d'aquestes festes il·legals. Sembla que l'artista no és conscient de la situació, ja que el podem veure passejar pel carrer sense mascareta o fingir falses baralles per promocionar-se. Per sort o per desgràcia Omar Montes és una referència per a molts joves, i és per això que hauria de donar exemple.

El cap de setmana passat unes quaranta persones van fer una festa en una urbanització de Marbella. Òbviament no es van respectar cap de les mesures de seguretat, la qual cosa podria ser un delicte contra la salut pública. Els agents locals van haver de desallotjar l'esdeveniment i van aixecar fins a un total de 23 actes d'infracció.

'Málaga Hoy' ha donat noms propis i ha assegurat que l'esdeveniment va estar organitzat per 'Hello Saturday', una agència que representa a diversos 'influencers'. Ni es va respectar el confinament perimetral, ni les mesures d'higiene, ni el distanciament social. Un autèntic perill per a tothom.

Segons informa 'Málaga Hoy', la festa hauria d'haver durat fins dimarts. Fins i tot havien anunciat com una exclusiva la presència d'Omar Montes. Segons han explicat els seus representants a Telecinco, l'artista es va sotmetre a una prova PCR abans d'anar a aquest esdeveniment.

Els convidats, sense pensar, van publicar en les seves xarxes socials imatges de la festa. Per sort, la gran majoria de les fotos han estat eliminades, intentant evitar que els seus usuaris segueixin aquest exemple Omar Montes ha estat un dels més assenyalats, ja que després de totes les seves polèmiques en diferents festes il·legals, l'artista es va disculpar i va elogiar les noves mesures.

Sembla que Omar Montes s'ha oblidat de les disculpes i ha tornat a cometre un greu error, que en aquests temps que corren hauria de ser imperdonable.


Comentaris

envia el comentari