Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

'Sálvame' revela el dineral que s'ha embutxacat Isabel Pantoja

La 'tonadillera' ha rebut grans quantitats de diners en les seves facetes com a cantant i prescriptora de marques

Segurament, Isabel Pantoja està vivint el seu pitjor moment personal i professional. Divendres passat, el seu fill va decidir trencar a Telecinco el seu silenci i revelar tot el que ha passat en Cantora, informacions molt vinculades a l'herència de Paquirri i que no deixarien gens bé a la cantant. Amb tota aquesta trama, s'està dibuixant una Isabel molt preocupada pels diners, el poder i l'alt nivell de vida que tindria, tot i no sortir mai de les quatre parets de la finca en què viu.

Amb aquesta pista, avui 'Sálvame' ha volgut seguir tirant del fil i descobrir els diners que ha guanyat l'artista amb el seu treball com a artista i també com a imatge de diferents marques i productes molt populars. Anys enrere, quan la cantant triomfava sobre dels escenaris declinava moltes accions promocionals i no formava part d'ambients professionals que res tenien a veure amb el seu treball sobre dels escenaris, però després de passar per la presó, va obrir la porta a fer treballs de publicitat i promoció, que també li haurien servit per guanyar moltíssims diners.

Cal recordar que en l'actualitat Isabel Pantoja està lligada a 'Mediaset' amb un contracte milionari, pel qual percebria una quantitat aproximada al milió d'euros per un any de treball. Aquest contracte, i que està a punt d'expirar, podria renovar-se per dos anys més i per un milió d'euros per curs, unes quantitats que li anirien ara mateix molt bé per solucionar els problemes econòmics que li poden caure a sobre.

Els ingressos milionaris d'Isabel Pantoja a la indústria de la música

'Sálvame' ha tingut la participació del testimoni de Fernandisco, un crític musical i coneixedor dels ingressos que pot haver percebut la cantant al llarg de la seva extensa trajectòria professional. Segons ell, Isabel Pantoja ha guanyat en moltes ocasions una quantitat superior als 100.000 euros per concert, unes quantitats que ja fa algun temps que no es cobren i que no es correspondrien amb la fama que té en l'actualitat la cantant. Així i tot, la 'tonadillera' hauria ingressat pels seus últims concerts unes quantitats que oscil·larien els 60.000 euros per cada actuació.

Una altra de les fonts d'ingressos que ha tingut en el món de la música la cantant ha estat la venda de discos de tots els seus treballs. Per aquests no percebria els drets de les cançons, ja que molts dels seus temes no són obra seva, així i tot, l'artista percebria un bon grapat de diners i que li permetria viure en l'actualitat amb tot luxe.

Els discos es venien a les botigues per uns imports que rondaven els deu o onze euros per còpia i d'aquests, la cantant es quedaria uns tres euros, així, si ho multipliquem per les 500.000 còpies que es van vendre només de 'Marinero de luces' a Espanya, veiem que la quantitat supera el milió i mig d'euros.

Una de les grans preguntes que ens fem és que ha fet la cantant amb tot aquest dineral, ja que les persones que la coneixen afirmen que és una dona acostumada a gastar i a viure molt bé. Segons va explicar el seu fill Kiko, en una sola tarda va arribar a gastar-se 2.000 euros en unes maletes de viatge, i també un periodista va sortir anys enrere a 'Sálvame' assegurant que la cantant s'havia gastat 6.000 euros en un bingo. Unes quantitats desorbitades i que podrien ser la resposta al que tots ens estem preguntant.

Finalment, Sergi Ferré, reporter del programa, s'ha referit a una marca de cosmètics valencians que va contractar a la cantant per promocionar la inauguració d'una línia de cosmètics. Per fer-ho, l'empresa va demanar a la cantant que viatgés fins a València i fes nit allà, on només pels dos dies i una nit, la 'tonadillera' hauria guanyat uns 120.000 euros lliures d'impostos.